Coafuri mireasa extravagante - Mireasa Perfecta.ro

Coafuri mireasa extravagante

0 Comentarii

Daca te casatoresti in curand, esti adepta stilului care depaseste linia tiparului si iti doresti ca fiecare aparitie a ta sa iasa in evidenta, cu atat mai mult cea din ziua nuntii tale, atunci acest articol iti este adresat tie, deoarece vom prezenta cateva coafuri de mireasa extravagante.

Cand pasesti spre altar, toti ochii vor fi atintiti catre tine, iar coafura ta de mireasa extravaganta va trebuie sa straluceasca, asadar iata propunerile pe care le avem pentru tine:

coafuri indraznete pentru mirese

Coafura alien

Este o coafura de mireasa extravaganta potrivita pentru parul mediu spre lung, deoarece consta in realizarea unui coc excentric, fixat bine in sus. Se prinde tot parul spre ceafa, doar varfurile ramanand sa fie ascunse in volumul podoabei capilare.

coafura mireasa alien

Se accesorizeaza cu o coronita din perle sau margelute, si este foarte potrivita persoanelor scunde de inaltime, deoarece le face sa para mai inalte.

Coafura turban

Este o coafura foarte minutioasa, deoarece se realizeaza din parul compus doar din codite impletite in stilul afro. Dupa ce s-a impletit tot parul in codite, dupa cum spuneam, se prinde tot si se aduce in fata, deasupra fruntii, creand din el o forma de turban. Iar pentru a realiza din aceasta coafura de mireasa extravaganta una si mai spectaculoasa, prinde varfurile parului cu un accesoriu cat mai special, de genul unei flori din matase sau satin si vei fi o mireasa cu o coafura total iesita din comun.

Coc voluminos

E cunoscut faptul ca dintre cele mai elegante coafuri fac parte cocurile, insa vine o vreme cand te plictisesti de acele cocuri clasice, aproape plictisitoare, asadar, pentru o coafura de mireasa extravaganta, iti sugeram un coc plin de volum, realizat prin taparea parului. Cu siguranta efectul va fi cel asteptat si vei atrage toate privirile. Pentru un plus de farmec, iti poti lasa cateva suvite rebele, pe care le poti ondula, iar bretonul iti poti coafa intr-o parte.

Coc voluminos pentru mirese

Ca accesorii iti recomandam cerceii simpli, de genul clipsurilor, iar coafura o poti imbogati cu o coronita.

Coada de peste

Aceasta coafura de mireasa extravaganta este de departe una din cele mai excentrice coafuri si este absolut necesara daca vrei cu tot dinadinsul sa faci furori la nunta ta.

coafuri mirese Coada de peste

Ea este realizata prin taparea bretonului intr-o forma de cap de peste, iar in partea de mijloc se realizeaza impletituri bine puse la punct, pornind din crestetul capului si terminand cu ceafa, unde se formeaza coada de peste, tapand parul ca si in cazul bretonului…

In privinta accesoriilor, cele mai potrivite sunt agrafele din pietricele albe, cu care sa iti imbogatesti impletitura.

coafura extravaganta pentru mireasa coafura extravaganta pentru nunta coafura fashion pentru mirese coafura inedita pentru mirese Coafuri mireasa extravagante Coafura extravaganta mireasaCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.