Coafuri mireasa cu fata ovala - Mireasa Perfecta.ro

Coafuri mireasa cu fata ovala

0 Comentarii

Daca urmeaza sa te casatoresti si nu stii inca cum sa iti aranjezi parul in functie de fata ta ovala, avem o veste buna: aproape orice coafura de mireasa cu fata ovala este alegerea potrivita. Este cunoscut deja faptul ca o fata ovala reprezinta simetria perfecta dintre frunte, nas si restul fetei si ca este forma fetei ideala pentru orice femeie. Asadar, daca esti fericita posesoare a unei fete ovale, iti propunem cateva coafuri de mireasa cu fata ovala care te vor pune in cea mai avantajoasa lumina la nunta ta.

Coafura mireasa fata ovala

Bucle “in cascada

Aceasta coafura de mireasa cu fata ovala iti pune in valoare parul daca il ai lung, lasandu-l sa pice in bucle mari si superbe, intr-o parte.

Primul pas este aplicarea unei creme de styling pe parul uscat, dupa care il pui pe bigudiuri de dimensiuni medii. Cand parul este ondulat, hotaraste-te in ce parte vrei sa il aranjezi, apoi prinde tot parul intr-o coada de cal si fixeaza-l cu o agrafa mare, lasandu-l sa curga pe umar precum valurile unei cascade. Stilizeaza buclele cum doresti si la final aplica un spray pentru fixarea coafurii.

Pentru accesorizare, poti folosi o floare mare pe care o prinzi la baza cozii de cal, sau pur si simplu o coronita de mireasa.

Coafura mireasa cu fata ovala

„Coama” atractiva

Pune-ti parul in valoare cu aceasta coafura in stil „coama”!

Pregateste-ti parul prin aplicarea unui produs de coafat, apoi pune-l pe bigudiuri fierbinti de dimensiuni medii. Cand acestea s-au racit, perie usor parul in sus, spre crestetul capului. Prinde sectiuni de par din spatele urechii si pana spre gat, si prinde-le cu agrafe. Repeta acelasi pas si cu parul din cealalta parte. La final ar trebui sa obtii un fel „coama”  din par, din care sa pice frumos buclele.

modele de Coafuri mirese cu fata ovala

Bucle inocente

Aceasta coafura de mireasa cu fata ovala iti ofera un look plin de farmec, delicatete si inocenta. Este ideala pentru parul mediu sau lung, tuns cu breton.

Aplica spuma de par pe parul uscat. Apoi, folosind un ondulator, incepe sa iti buclezi parul incepand cu partile dinspre urechi, dupa care prinde suvitele cu agrafe. Continua sa ondulezi tot restul parului, cu exceptia bretonului, pe care il vei peria drept la final, lasandu-l sa iti acopere fruntea.

Coafura par lung mireasa cu fata ovala

”Coada de iepure”

Pentru a obtine o astfel de coafura, trebuie sa iti prinzi parul foarte sus intr-o coada de cal, sa formezi apoi din doua suvite o coronita rasucita, pe care sa o prinzi de-a lungul unui coc realizat din restul parului din coada…

Daca ai breton, aranjeaza-l intr-o parte, apoi accesorizeaza coafura de mireasa cu fata ovala folosind o coronita.

mireasa cu fata ovala coafura par impletit Coafura cu coc mireasa cu fata ovala Coafura par impletit mireasa cu fata ovalamireasa cu coafura moderna coafuri mirese simple si elegante Coafuri de mireasa cu coc spaniol coafura coc spaniol cu trandafiri Coafura cu coc pentru mireasa printesa Coafura de mireasa cu voal elegant Coafuri de mireasa superbeCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.