Coafuri mireasa cu fata lunga - Mireasa Perfecta.ro

Coafuri mireasa cu fata lunga

0 Comentarii

In alegerea coafurii de mireasa cu fata lunga, trebuie tinut cont de cateva trucuri: este de preferat ca parul sa fie tuns mediu sau scurt, cu mult volum si in trepte, iar cararea mereu sa fie pe o parte. In randurile urmatoare, o sa iti oferim cateva sugestii de coafuri pentru mireasa cu fata lunga, cu scopul de a te face sa arati de vis in ziua nuntii tale.

Coafura mireasa cu fata lunga

Clasic nemuritor
Aceasta coafura se realizeaza pe un par lung sau mediu, tuns in trepte, care ii dau volum in partea de sus si in lateral, atragand atentia asupra ochilor si pometilor. Asadar, aceasta coafura de mireasa cu fata lunga are avantajul de a crea iluzia unei fete mai rotunde.

Primul pas este aplicarea unui produs de styling pe parul ud. Apoi, usuca-ti parul folosind o perie rotunda de dimensiune medie. Aranjeaza-ti parul cu carare intr-o parte, dupa care stilizeaza varfurile cu un produs pentru definire.

model de coafura mireasa cu fata lunga

Bob lung
Aceasta coafura de mireasa cu fata lunga se realizeaza dintr-un par tuns bob, cu scari scurte, dar fara a taia foarte mult din lungimea parului. Este o coafura care confera mult volum si scoate in evidenta pometii.

Se aplica spuma pentru volum la radacina parului, dupa care se aranjeaza scarile parului cu degetele, aducandu-le inspre pometi.

Accesorizeaza coafura folosind o coronita sau un voal.

mireasa cu fata lunga coafura

Glamour
Aceasta coafura de mireasa cu fata lunga aduce in prim-plan stilul vechi al coafurilor glamour de la Hollywood, insa cu tendinte moderne.

Se aplica o crema de styling pe parul ud. Se usuca folosind o perie rotunda. Apoi, se aranjeaza parul cu carare pe o parte, dupa care se onduleaza folosind un ondulator pe care il tii vertical. Porneste cu buclele din partea cu bretonul, de la nivelul urechii. Nu desparti buclele de par, lasa-le sa se raceasca in timp ce ondulezi parul in partea cealalta.

coafura mireasa cu fata ovala

In partea opusa, onduleaza parul incepand de la nivelul sprancenelor.
La final, cand buclele s-au racit, le poti desparti incet folosind degetele. Aplica un fixativ si accesorizeaza cu o coronita.

Pixie
Aceasta coafura este ideala pentru un par tuns pixie sau scurt, care a inceput sa creasca, deoarece va da fetei tale o forma mai plina.

Aplica o spuma de volum la radacina parului, dupa care usuca folosind o perie rotunda de un diametru mai mic. Folosind un ondulator, bucleaza varfurile parului in exterior si interior, alternand, o suvita asa, una altfel. Aranjeaza apoi cu degetele buclele si aplica un fixativ…
Aceasta coafura de mireasa cu fata lunga se accesorizeaza cel mai frumos folosind o coronita.

model coafura mireasa fata lunga Coafuri mireasa fata lunga coafura par lung mireasa cu fata lunga coafuri par impletit mireasa cu fata lungaLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.