Voaluri de mireasa scurte - Mireasa Perfecta.ro

Voaluri de mireasa scurte

0 Comentarii

Un simbol al purității, o expresie a modestiei, o unealtă contra spiritelor rele… voalul de mireasă este, până la urmă, un accesoriu deosebit pentru fiecare mireasă în parte. Să zicem că, după îndelungi căutări, rochia de mireasă mult visată a fost găsită. Totul pare floare la ureche acum, că ceea ce era de bază a fost achiziționat, dar nu e nici pe departe așa. Următorul lucru care trebuie bifat este voalul. Pare simplu, dar alegerea sa dă bătăi de cap majorității mireselor, întrucât el trebuie asortat cu rochia în așa fel încât să fie în perfectă armonie. Principala decizie care trebuie luată la achiziționarea unui voal este lungimea. Voalurile de mireasă scurte sunt alese de multe mirese, deoarece sunt comode. Purtarea unui voal inspiră gingășie, feminitate și mister.

voaluri 2014

Există o gamă variată de modele și lungimi de voaluri. Voalurile pot fi scurte, medii sau lungi, iar fiecare dintre aceste categorii se împarte în subcategorii. Noi vă prezentăm avantajele voalurilor de mireasă scurte, care pot fi:

Voalurile foarte scurte sunt cunoscute sub numele de blusher și acoperă doar fața, fără să treacă de nivelul bărbiei. Sunt potrivite rochiilor care au detalii pe spate, întrucât nu îl acoperă, lăsând privirea să alunece pe detaliile de pe spate sau, după caz, pe spatele gol. În acest caz, poți opta pentru un voal scurt și foarte transparent.

De asemenea, voalurile scurte dintr-un strat sau două de tulle au un aer diafan. Dacă optezi pentru simplitate și rafinament, un voal foarte scurt este potrivit și, un aspect deloc de ignorat, foarte ușor de purtat! De asemenea, acest tip de voal este unul tradițional, deoarece simbolizează puritatea prin faptul că acoperă fața.

voal cu flori

Voalurile până la umeri tip ,,fly away” se potrivesc, în general, rochiilor cu corset, deoarece îmbracă umerii. De asemenea, dacă există detalii pe spatele rochiei, acestea se vor vedea cu ușurință. Voalul de mireasă până la nivelul umerilor este, de asemenea, simplu de purtat și practic. El dă un aer jucăuș și este indicat a fi purtat la nunțile care se desfășoară în timpul zilei, deoarece nu este foarte formal.

Voalurile până la coate se potrivesc foarte bine rochiilor cu croială în formă de A. Voalul până la coarte este cel mai căutat tip de voal, deoarece alungește silueta. Este potrivit tuturor tipurilor de rochii de mireasă, dar, dacă nunta este una fastuoasă, nu este cea mai potrivită alegere, specialiștii în domeniu fiind de părere că un voal lung ar fi adecvat. Cel mai folosit material în acest caz este tulle-ul sau dantela.

voal mireasa scurt din plasa

Dacă rochia de mireasă este extrem de decorată, un voal scurt simplu reprezintă alegerea perfectă. În cazul în care rochia are aplicate diferite perle, cristale, strasuri, paiete etc., voalul poate avea cusute pe margini decorațiuni în ton cu cele de pe rochie, cu condiția ca imaginea să nu fie deranjantă. Dacă rochia este simplă, curată, chiar se recomandă ca voalul să aibă aplicate decorațiuni, pentru a da un plus de eleganță ținutei…

modele Voaluri de mireasa scurte Voaluri mireasa scurte voal de nunta scurt voal scurt cu flori voal scurt simpluvoal scurt fashion voal scurt modernCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.