Voaluri de mireasa din organza - Mireasa Perfecta.ro

Voaluri de mireasa din organza

0 Comentarii

În trecut, unul dintre simbolurile voalului de mireasă era puritatea. Contemporaneitatea a păstrat puțin din tradiții, dar l-a modernizat și l-a transformat într-un accesoriu spectaculos, care poate îmbunătăți sau destrăma ținuta de mireasă, totul depinde de alegerea făcută. Voalul face diferența! Există o paletă largă de voaluri de mireasă, clasificate în funcție de lungime, material, funcționalitate etc.

În ceea ce privește lungimea, alegerea unui voal este simplă, întrucât mireasa știe cu siguranță cât de comod vrea să se simtă în ziua nunții sau dacă este dispusă să se „sacrifice” pentru a se afișa cu un voal spectaculos, dar nu simplu de purtat.

În ceea ce privește materialul din care sunt confecționate, voalurile preferate sunt cele din tulle și organza, simple sau cu broderii din dantelă, aplicații de cristale, mărgele, paiete și altele.

voal mireasa lung din organza

Voalurile de mireasă din organza sunt alegerea multor viitoare mirese. Organza este un material fin, asemănător cu mătasea, care se folosește de obicei pentru toaletele de seară. Voalurile pot fi în întregime din organza (mată sau lucioasă), cu broderie sau fără. Se pot face flori din organza care să dea un aer sofisticat, caz în care se recomanda ca rochia să fie simplă și fără bretele, cu corset. De asemenea, voalurile de mireasă pot avea doar marginea din organza, oferind un aspect fin.

Noi am selectat o serie de fotografii pentru a vă facilita munca în căutarea unui voal de mireasă din organza.

organza-voal-de-mireasa

1.    Voal scurt din tulle cu marginea de dantelă din organza;
2.    Voal scurt până la umeri, croit din organza;
3.    Voal până în talie din organza, cu margine din saten;
4.    Voal simplu din organza cu marginea tivită.

O metodă chic de a transforma ținuta într-una specială și unicată este adăugarea unor detalii personale pe voal în afară de cele cu care îl achiziționați…

Pentru voalul de mireasă din organza optează numeroase mirese pentru că este practic, aspectuos și se potrivește unui buget redus. Spectaculozitatea sa poate fi crescută, așa cum spuneam mai sus, prin inserarea din proprie inițiativă a unor detalii, care pot crea o ținută unicat și… cu toate știm cât valorează unicatul, nu?

model voal mireasa din organza voal din organza brodat voal lung din organza Voaluri mireasa organza 2014 Voaluri din organza modele Voaluri mireasa din organza voal nunta din organza voal din organza cu model voal din organza scurtLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.