Voaluri de mireasă brodate - Mireasa Perfecta.ro

Voaluri de mireasă brodate

0 Comentarii

„Ce fel de mireasă este aceea fără voal?”, spune lumea. Voalul a dispărut din ținutele unor mirese, dar cele mai multe pun încă preț pe el. Chiar dacă gândirea s-a modernizat, adică nimeni nu mai crede că are rol de protecție împotriva spiritelor rele, purtarea unui voal dă un plus de eleganță. Voalul întregește ținuta unei mirese, așa că trebuie ales cu multă grijă, respectând anumite reguli. Așadar, voalurile de mireasă brodate sunt o opțiune excelentă, dar atunci când rochia este una simplă. Voalurile de mireasă brodate sunt o alegere din ce în ce mai des întâlnită la viitoarele mirese. Voalul brodat este un tip de voal confecționat de cele mai multe ori din tulle, având pe margine cusături cu broderie, perle sau pietre. În cazuri mai speciale, voalul poate avea fire de aur sau argint.

voal de mireasa brodat

Dacă te întrebi cum să-l aranjezi, răspunsul s-ar putea să nu fie foarte concret, pentru că îl poți purta cum dorești. Dar cu stil, desigur! O sugestie este să îl lași să se reverse, prinzându-l din creștet sau îl poți lăsa ,,cascadă”, fiind mult mai vizibil, deoarece încadrează frumos chipul. De asemenea, puteți opta pentru voalul spaniol sau „mantilla”, un tip de voal lung care se poartă ca o mantie și poate da o imagine idilică.

O altă categorie de voaluri de mireasă brodate sunt cele brodate în întregime. Deși sunt rar întâlnite, și cu atât mai rar în țara noastră, voalurile brodate complet sunt incomode, din cauza greutății. De asemenea, sunt greu de fixat pe cap. Din aceste motive și poate și din cauza prețului piperat, majoritatea mireselor evită să achiziționeze acest tip de voal.

voal mireasa brodat manual

Voalul de mireasă brodat este o alegere îndoielnică, totuși. De ce? Pentru că este dificil de potrivit stilul rochiei cu cel al voalului, iar dacă voalul are diverse broderii, este cu atât mai greu de decis dacă este o combinație potrivită. Există pericolul de „prea mult”, prea încărcat.

Voalul cu broderie este sofisticat și trebuie asortat începând de la lungime până la cel mai mic detaliu. Astfel, un voal lung, brodat, va oferi o apariție spectaculoasă dacă rochia este una potrivită. Specialiștii spun că broderia trebuie să fie în armonie cu orice detaliu de pe rochie, există o linie foarte fină între elegant și ridicol. Unele mirese, din dorința de a arăta senzațional în cea mai importantă zi din viața lor, tind să-și accesorizeze ținuta prea mult. Deși frumoase în parte, accesoriile împreună pot crea o imagine deranjantă.

voal mireasa cu broderie

În concluzie, voalul de mireasă brodat este printre produsele cele mai în trend în acest domeniu. Deși nu se găsea pe piața românească până nu demult, acest tip de voal a acaparat atenția, iar din ce în ce mai multe viitoare mirese vor să-l poarte. Secretul este  să nu uite că simplitatea este o virtute, iar afișarea cu cât mai multe accesorii nu denotă mereu frumusețe sau prosperitate…

voal mireasa brodat Voaluri mireasa brodate lungi voal lung brodat voal nunta brodat model voal mireasa brodatCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.