Voaluri de mireasa 2019 - Mireasa Perfecta.ro

Voaluri de mireasa 2019

0 Comentarii

Purtarea voalului de mireasă a rămas o tradiție care nu s-a pierdut într-o lume unde modernizarea mătură până și ultima urmă din ceea ce a fost. Ba mai mult, miresele aleg din ce în ce mai mult să se întoarcă la… vechi. În 2019, cele mai trendy voaluri de mireasă sunt cele vintage. Știți voalul tip Juliet cap? Ei bine, se pare că acesta este cel mai în vogă în 2019, având un aer vintage și conținând o parte realizată în întregime din dantelă care acoperă capul, de unde pornește apoi restul voalului. N-au ieșit însă din tendințe nici voalurile lungi cu trene imense, având în vedere spectaculozitatea lor. Dar ceea ce nu s-a demodat în mod sigur și nu se va demoda niciodată este faptul că voalul trebuie să se asorteze cu rochia!

voal mireasa prins pe cap

Voalurile vintage se folosesc în cadrul unei ținute vintage, la o nuntă în stil vintage. Evident, nu? Acestea amintesc de nunțile din anii ’20 și sunt în stilul Juliet cap, în stil Gatsby (numele se datorează filmului „Marele Gatsby”) sau în stil bohemian.

Voalurile dramatice sunt, de asemenea, în tendințe în 2019. Voalurile lungi, impresionante, care adaugă dramatism ținutei, sunt în mare vogă anul acesta, fiind potrivite pentru nunțile mari, cu stil: voal de mireasă cu texturi florale, voal brodat, voal catedrală.

Miresele cărora nu le este de ajuns să fie în centrul atenției prin simplul fapt că este ziua nunții lor și vor să impresioneze și mai mult pot opta pentru un accesoriu șic numit voaletă. Voaleta este un voal tip plasă sau cu volum care reușește să iasă în evidență într-un mod evident, dar rafinat.

voal-mireasa-2014

Voalul cu dantelă nu lipsește nici anul acesta din tendințe, reușind să transforme ținuta într-una grandioasă. În acest caz, este bine să-l achiziționați odată cu rochia pentru a păstra aceeași dantelă ca în rochia de mireasă sau măcar să fie pe aceeași linie.

Voalul de mătase s-a strecurat în tendințele anului 2019, fiind recomandat în varianta lungă care să acopere întreg capul.

Pentru miresele pretențioase și atipice avem trei tipuri de voaluri în tendințe în 2019:

Voaluri cu detalii florale din material fin sau din pietre strălucitoare. Pentru un look și mai extravagant, aceste pietre sau material pot fi așezate într-un mod cât mai complex.

voal mireasa scurt 2014

Voaluri în stil boho. Stilul boho este stilul boem, care constă în vestimentație în stil romantic, cu influențe din moda hippie specifică anilor ’60–’70…

Voaluri birdcage. Acestea au un aer vintage, acoperind zona ochilor sau întreaga față, fiind confecționate de cele mai multe ori din plasă. Miresele nonconformiste pot opta pentru acest tip de voal împreună cu o rochie pe același stil.

voal mireasa retro voal mireasa tip trena voal mireasa brodat 2014 voal de mireasa lung 2014 voal de mireasa spaniol 2014 Voaluri de mireasa vintage 2014 voal mireasa din plasa 2014 voal mireasa la moda in 2014 voal mireasa fashion voal mireasa cu broderie modele voaluri mireasa 2014Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.