Top 10 voaluri de mireasa in functie de forma fetei - Mireasa Perfecta.ro

Top 10 voaluri de mireasa in functie de forma fetei

0 Comentarii

Spre deosebire de alte articole vestimentare sau accesorii, voalul se poartă doar atunci când ești mireasă. Din acest motiv, alegerea sa este extrem de dificilă pentru majoritatea viitoarelor mirese. Pe lângă decizia legată de lungime, material, culoare, aplicații sau model, miresele trebuie să se gândească și la tipul de voal care se potrivește cu forma feței lor. Îți prezentăm un top 10 voaluri de mireasă în funcție de forma feței pentru a te ajuta, în cazul în care nu ai ajuns încă la probă și nu știi ce ți se potrivește.

Fața rotundă

Dacă ai fața rotundă, se recomandă să optezi pentru o coafură înaltă, un coc sau jumătate de păr ridicat și prins cu un accesoriu. De asemenea, fruntea ar trebui să fie goală, bretonul nu avantajează persoanele cu fața rotundă. Voalul trebuie să fie unul vaporos, simplu sau dublu. Acesta ar trebui să se așeze în stilul ,,fântână arteziană”, prins cu clame cât se poate de simple, pentru a nu da un aspect prea încărcat.

voal mireasa Fața rotundă

Fața ovală

Dacă ai fața ovală ești o norocoasă! De ce? Pentru că ți se potrivește cam orice tip de voal, așa că vei fi scutită de căutări îndelungi, numai dacă nu ești pretențioasă în ceea ce privește alte aspecte ale sale. Miresele cu fața ovală pot așeza voalul simplu sau dublu cu volum sau nu, prins atât sub coafură, cât și deasupra… există o multitudine de opțiuni care te vor avantaja!

voal mireasa Fața ovală

Fața lunguiață

Dacă ai fața lunguiață, îți recomandăm să porți breton. Este o tactică folosită de multe femei. În cazul în care nu ai breton, poți alege o coafură care să acopere fruntea sau o parte din ea, iar voalul să fie prins sub coafură. În cazul în care te-ai gândit să prinzi voalul din creștet, astfel încât să fie vizibil deasupra capului, nu este o idee prea bună, întrucât va accentua și chiar va contribui la alungirea și mai mult a feței. Voalul poate fi așezat sub coafură sau la mijlocul capului, iar detaliile ar trebui să fie pe margini (broderii, volane).

voal-mireasa-Fața-lunguiață

Fața pătrată

Dacă ai fața pătrată, ți se potrivește un voal lung, nu foarte voluminos. Coafura se recomandă să fie cu volum, eventual cu bucle lejere.

voal mireasa Fața pătrată

Fața în formă de inimă

Dacă ai fața în formă de inimă, voalul potrivit este dublu, cu partea de dedesubt mai lungă, iar cea de deasupra mai scurtă.

voal mireasa Fața în formă de inimă

Fața în formă triunghiulară

Dacă ai fața în formă triunghiulară, voalul care ți se potrivește este unul voluminos, dublu, cu partea de deasupra așezată astfel încât să încadreze chipul.

voal mireasa Fața în formă triunghiulară

Fața cu trăsături ferme

Dacă ai fața cu trăsături ferme, este indicat să porți un voal care să le îndulcească. Astfel, voalul în stil cascadă este cel potrivit. Coafura poate fi ridicată, indiferent dacă este vorba de coc sau doar de o parte din păr.

voal mireasa Fața cu trăsături ferme

Fața cu trăsături gingașe

Dacă ai trăsături fine, gingașe, voalul potrivit este unul voluminos, de lungime scurtă sau medie.

voal mireasa Fața cu trăsături gingașe

Fața cu maxilar proeminent

Dacă ai un maxilar proeminent, voalul care ți se potrivește este unul simplu, finuț, cât se poate de neaccesorizat, pentru a îndulci trăsăturile.

voal mireasa Fața cu maxilar proeminent

Fața care nu se regăsește în niciuna dintre clasificările de mai sus

Dacă nu te-ai regăsit în cele citite mai sus, voalul potrivit este unul ales cu bun-gust în urma mai multor probe la magazinele de specialitate…

Sperăm că al nostru top 10 voaluri de mireasă în funcție de forma feței îți va fi de folos și vei găsi voalul dorit fără prea multe bătăi de cap!

voal de mireasaLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.