Modele de voal mireasă spaniol - Mireasa Perfecta.ro

Modele de voal mireasă spaniol

0 Comentarii

Voalul reprezintă una dintre cele mai dificile alegeri pe care le are de făcut o viitoare mireasă. Dintre atâtea lungimi și modele, suntem de acord! Voalul de mireasă a devenit o îmbinare a tradiției cu moda, astfel încât există o multitudine de modele trendy. Voalul de mireasă spaniol se află în tendințele acestui an. Deși este posibil să nu aveți o imagine clară a acestuia în minte, sigur ați admirat o ținută de mireasă cu voal spaniol, întrucât este greu să treacă neremarcată, prin broderiile deosebite. Vă prezentăm o galerie cu cele mai frumoase modele de voal mireasă spaniol.

voal mireasa spaniol

Voalul de mireasă spaniol se mai găsește și sub denumirea de ,,mantilla”. Este un voal tradițional spaniol cu sistem de prindere aparte, astfel încât alte accesorii de păr sunt excluse, pentru a nu da impresia de „prea mult”. Voalul spaniol este format dintr-un singur strat, dar ceea ce îl face special este broderia de dantelă. Voalul mantilla este, de obicei, format dintr-o bucată circulară din tulle, pânză sau dantelă, cu broderie elegantă de dantelă pe margini.

Stilul voalului spaniol este unul romantic, potrivit unei mirese care își dorește să respecte tradițiile și să fie feminină, în același timp. Voalul de inspirație latină încadrează frumos chipul, datorită broderiei. Acest tip de voal se prinde din creștetul capului cu un pieptene mic și se așază în jurul capului. În cele mai multe cazuri, are formă ovală. Mai jos am selectat câteva modele de voal voal mireasă spaniol de lungimi diferite.

voal mireasa spaniol mediu

În ceea ce privește lungimea, voalul de mireasă spaniol poate fi mai scurt decât decât rochia, oferind comoditate. De asemenea, poate fi mai lung decât rochia, caz în care se numește voal mantilla de tip catedrală. Acesta oferă o apariție regală prin trena impresionantă, dar este mai dificil de purtat din cauza greutății și a incidentelor care pot avea loc. Voalul mantilla se recomandă femeilor care au o siluetă tip A, adică trunchi îngust și șolduri late.

Totuși, câteva vedete de la Hollywood care au optat pentru voalul de mireasă spaniol nu corespund acestor măsurători și au arătat superb cu acesta. Până la urmă, voalul spaniol se potrivește în cazul în care se armonizează cu rochia, iar mireasa care îl poartă o face cu plăcere! Aceste vedete sunt: Katie Holmes, Gwen Stefani, Marcia Cross, Avril Lavigne…

voal mireasa spaniol foarte lung

Trebuie să țineți cont și de coafură dacă vă gândiți să alegeți un voal spaniol. În cazul în care ați optat pentru coc, voalul mantilla nu se va vedea deloc bine prins sub el, deoarece broderia va arăta inestetic din acea zonă. Așadar, modelele de voal mireasă spaniol sunt superbe, dar trebuie să aveți grijă ca rochia de mireasă să fie simplă; în cazul în care broderia de pe voal este foarte încărcată, trebuie să se armonizeze modelul de pe rochie cu cel de pe voal pentru a crea un aspect spectaculos, dar cu mult bun-gust.

voal mireasa spaniol din dantela voal mireasa spaniol simplu voal mireasa spaniol 2014 voal mireasa spaniol brodat modele voal mireasa spaniol voal mireasa spaniol cu broderieLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.