20 de modele de voaluri de mireasa lungi - Mireasa Perfecta.ro

20 de modele de voaluri de mireasa lungi

0 Comentarii

Un buchet sofisticat, o rochie de mireasă cu trenă imensă, un voal lung… sună ca ceea ce ai visat? O asemenea apariție te va face să pari tocmai desprinsă dintr-o poveste! Voalurile de mireasă lungi oferă acea eleganță la nivel înalt, întrucât duc cu gândul la nunțile regale. Totodată, oferă o nota de mister incitant. Orice rochie va fi pusă în valoare la maximum de un voal lung. Totuși, dacă te-ai hotărât pentru un voal lung, trebuie să ții cont de anumite lucruri:

•    Locația. Dacă nunta se va desfășura într-o biserică mare și într-un restaurant pe măsură, voalul lung se încadrează perfect în peisaj. Spațiile mici nu se potrivesc unei asemenea ținute. De asemenea, dacă nunta are loc în aer liber, este puțin probabil ca alegerea potrivită să fie voalul lung, deoarece vântul și praful nu-i sunt prieteni.

voal mireasa foarte lung

•    Temperatura. Dacă va fi cald, un voal lung te va face să te simți încărcată și inconfortabil.

•    Înălțimea. În general, deși nu există o regulă, voalurile de mireasă lungi se potrivesc mai bine femeilor înalte. Femeile scunde sunt sfătuite să aleagă voaluri cel mult până în talie sau mai sus.

Este foarte important să asortezi voalul cu rochia, pentru a crea o imagine unitară. Voalurile de mireasă lungi sunt de mai multe feluri, iar alegerea trebuie făcută în funcție de modelul rochiei, astfel încât totul să se armonizeze.

voal lung brodat

Voaluri lungi simple
Simplitatea înseamnă, de cele mai multe ori, bun-gust. În acest caz, un voal simplu poate fi asortat unei rochii încărcate.

Voaluri lungi cu margini decorate
Inserțiile fine de broderie pot da o notă aparte ținutei, dar și nunții. Ține minte: detaliile contează!

Voaluri ,,capelă”
Voalul ,,capelă” este lung și elegant, depășind lungimea rochiei cu cel mult 15-20 cm. Un avantaj al său este faptul că se poate prinde, oferind comoditate.

Voaluri ,,catedrală”
Voalul „catedrală” depășește lungimea rochiei cu câțiva metri. Emblema mireselor regine, acest tip de voal se poate folosi la rochiile de mireasă formale și la cele cu trenă.
Trebuie să fii atentă ca stilurile rochiei și voalului să se potrivească! Nu este obligatoriu să fie de aceeași culoare, ci doar să se armonizeze. Un sfat important este să nu prinzi accesorii pentru păr de voal, deoarece coafura va fi ruinată atunci când le vei da jos!

voal lung facut manual

Voalurile de mireasă lungi sunt extrem de interesante, surprinzătoare și pot face din apariția ta una spectaculoasă, însă trebuie să ții cont de faptul că nu sunt deloc practice. Acest lucru nu înseamnă doar disconfort, ci și o posibilă neconcordanță între tine și decor, lucru deloc de dorit. O biserică spațioasă sau o catedrală pot găzdui perfect voalul tău regal, dar biserica din cartier în care încap doar câțiva oameni, dar pe care ai ales-o din motive sentimentale, nu va fi un decor potrivit…

Așadar, voalul este, cu siguranță, un accesoriu definitoriu în reușita unei ținute de mireasă. Pe lângă aspectul estetic, se spune că voalul protejează miresele de spiritele rele. Asadar… cu cât mai lung, cu atât mai bine, nu?

mireasa cu voal lung voal mireasa lung brodat voal mireasa lung trena voal de nunta lung voal mireasa lung spaniol voal de mireasa lung simplu voalul miresei lung mireasa voal foarte lung rochie mireasa cu voal lung voaluri lungi voal nunta lung voaluri de mireasa lungi tip printesa voaluri mireasa lungi cu model voaluri mireasa lungi voal lung 2014 model voal mireasa din organzaLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.