Modele de tort de mireasa cu fluturi - Mireasa Perfecta.ro

Modele de tort de mireasa cu fluturi

0 Comentarii

Torturile de mireasa cu fluturi se regasesc in diferite modele, pot fi decorate cu diverse insertii sau, de ce nu, realizate in forma de fluture. Torturile de mireasa decorate cu fluturi nu pot fi la fel de populare ca o tema pentru un tort de nunta modern sau tort de nunta traditional.

tort de nunta cu fluturi colorati

In mitologia antica, semnificatia pentru fluture se asociaza cu eterna cunoastere si intelepciune. Oricum, o casatorie reprezintă o etapa anterioara a unui ciclu de viata si, in acelasi timp, un nou inceput.

Viata fluturelui este simbolul cresterii, schimbarii si transformarii continue. Incepe ca o vietate legata de pamant pe o frunza si apoi, printr-un proces de schimbare si transformare, apare ca o fiinta inaripata dornica sa gaseasca un nou potential, si mai este vorba si despre elementul sau primordial, aerul. Fluturele are o perspectiva mai larga si continua.

Fluturii pe un tort de nunta simbolizeaza o casnicie de lunga durata si, in sens universal, reprezinta transformarea vietii. Asadar, daca sunteti decisi asupra tematicii nuntii dumnevoastra, sau in curs de a lua o decizie, cea mai buna alegere poate fi una cu decoruri si ornamente sub forma de fluturi.

tortul miresei ornat cu fluturi

Cele mai multe cupluri de tineri aleg un tort de nunta cu fluturi ca un element de baza la o tema de nunta mai mare, care include, de asemenea, decoratiuni de acest tip.
Utilizarea fluturilor ca tema principala a evenimentului si decorarea tortului creeaza o imagine deosebita. Fluturii sunt utilizati in mod traditional ca un simbol al puritatii si elegantei.

Cu mai multe culori disponibile pentru modelele de fluturi, tortul de mireasa se poate potrivi exact cu tematica de culoare de la nunta. Se pot combina, de asemenea, decoratiuni tip fluture pentru tortul de nuntă cu flori proaspete, dantela, gravuri, monograme, initialele sau siluetele mirilor, panglici, figurine pentru un tort personalizat.

Fluturii, ca decor, pot transforma torturile de nunta simple in deserturi fine, elegante, deosebite si pline de farmec; tortul de mireasa cu fluturi arata întotdeauna minunat in orice culoare.

tort de nunta cu fluturi mov

Sugestii de modele de tort de mireasa cu fluturi

•    Tort de mireasa cu flururi albi simpli, pentru un tort elegant si rafinat;
•    Tort de mireasa cu fluturi colorati, in functie de tamatica evenimentului;
•    Tort de mireasa cu fluturi care cad in cascada pe etajele tortului;
•    Tort de nunta in forma de fluture;
•    Prajituri sau cupcake in forma de fluture sau decorate cu fluturi…

tort pentru nunta elegant cu flori si fluturi tort cu fluturi tort cu fluturi colorati tort cu martipan si fluturi tort de ciocolata cu fluturi tort mireasa cu fluturi tortul miresei fluturiCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.