Trenduri 2019 pentru rochiile de mireasa - Mireasa Perfecta.ro

Trenduri 2021 pentru rochiile de mireasa

0 Comentarii

Lumea modei este intr-o permanenta schimbare, iar trendurile in domeniul rochiilor de mireasa se schimba odata cu ea. De aceea, cand cel mai asteptat moment din viata fiecarei femei, nunta, se apropie, trebuie sa stii foarte bine care sunt tendintele, pentru a alege o rochie de mireasa perfecta, care sa iti scoata in evidenta trasaturile si sa fie in pas cu moda.

Trenduri pentru rochiile de mireasa in 2021 despre care trebuie sa stiti:

Minimalism modern. Cele mai inspirate modele preconizate pentru 2021 sunt croite cu linii simple si curate. Acest stil nu da gres niciodata, este oricand in pas cu moda si se adapteaza cu usurinta diverselor tematici.

Rochii colorate. Albul clasic sau nuanta de fildes se prezinta intotdeauna cu stil, dar exista si alte alternative la stilul traditional. Culorile pastelate cum ar fi rose deschis sau tonuri usoare de bleu urmeaza sa fie foarte la moda, fie ca apar sub forma unui detaliu in cadrul rochiei sau in totalitatea ei.

O rochie, doua look-uri. Iti surade ideea de a avea mai multe tinute in ziua cea mare? Exista o solutie mai simpla, si anume rochiile formate din doua sau mai multe piese sau piese care sa completeze tinuta, cum ar fi jachete sau diferite accesorii.

Pura magie. Crearea unor iluzii optice incorporate in partile de baza ale rochiei pot oferi un look foarte carismatic, sofisticat si sexy. Acestea pot fi suprafete foarte dantelate, cu aspect de plasa, decolteurile adanci in forma de V sau decoratii geometrizate.

Umarul la vedere. In ultimul timp, este observabila folosirea din ce in ce mai frecventa a rochiilor fara umeri sau cu bretelute foarte subtiri, aproape invizibile. Si nici nu e de mirare, iata si motivul: sunt sexy, cu un puternic iz romantic si accentueaza impresia de inaltime si de talie subtire…

In final, tine cont ca este nunta ta si poti alege ce doresti in materie de rochii de mireasa si accesorii. Rochiile de mireasa in 2021 sunt croite de designeri care cunosc tendintele si aleg stilul potrivit pentru fiecare perioada a anului.

[widget id="rssimages-7"]