Top 6 cele mai scumpe rochii de mireasă - Mireasa Perfecta.ro

Top 6 cele mai scumpe rochii de mireasă

0 Comentarii

Dacă ești în căutarea unor astfel de rochii și dispui de banii necesari pentru a îți cumpăra rochia visurilor tale, mai jos vei găsi topul celor mai scumpe rochii de mireasă.

  1. Rochia de mireasă din diamante obișnuite

Cea mai scumpă rochie de mireasă din lume a fost într-adevăr una care era acoperită în totalitate de diamante ce aveau o valoare de 150 de karate, atingând prețul de 12.000.000 de dolari. Creatorii rochiilor din diamante sunt Martin Katz Jewelers și Renee Strauss (proprietarul unui salon de rochii de mireasă din Beverly Hills). Această rochie a fost celebrată în expoziția din 2006 din hotelul Ritz-Carlton, Beverly Hills.

rochie mireasa Martin Katz Jewelers și Renee Strauss

  1. Rochia de mireasă cu diamant verde

Această rochie a fost creată de designerul japonez Yumi Katsura. Este din satin și mătăse și îmbodobită cu o mie de perle, broderii orientale, dar și un diamant foarte rar, de 5 karate, încrustat în aur alb. În 2006, această rochie a costat 8.500.000 de dolari.

  1. Rochia de mireasă a prințesei Diana

Memorabila rochie a prințesei Diana pe care a purtat-o când s-a căsătorit cu prințul Charles în 1981 a fost concepută de David și Elizabeth Eleanor. Aceasta era formată din dantelă cu tentă de epocă și mătase ivory. A fost țesută de mână și împodobită cu 10.000 de perle și paiete cusute cu fir de aur. Această rochie a avut o trenă lungă de 7,5 metri şi a rămas considerată ca fiind una dintre cele mai scumpe rochii de mireasă ale acelor timpuri, cu toate că prețul acesteia nu a fost relatat.

Rochia de mireasă a prințesei Diana

  1. Rochia de mireasă a lui Grace Kelly

Aceasta, pe lângă faptul că este considerată una dintre cele mai scumpe, candidează și la titlul de cea mai frumoasă și sofisticată rochie de mireasă, chiar comparativ și cu cele ale zilelor noastre. Cea care a creat-o a fost Helen Rose, gândită pentru a scoate în evidență personalitatea distinsă a miresei prințului Rainer de Monaco. Aceasta a fost croită din 90 de metri de mătase și peste 20 de metri de țesături de mătase, care au fost îmbinate într-un corsaj mulat pe corp. Mânecile lungi erau formate din dantelă de Valencia. Nunta acestora a a avut loc în 1956, atunci când rochia a fost estimată ca având prețul de 8.000 de dolari, un preț mic comparativ cu cele din zilele noastre.

Rochia de mireasă a lui Grace Kelly

  1. Rochia de mireasă a lui Kate Middleton

Aceasta fost estimată la 416.700 dolari, fiind considerată și ea una dintre cele mai scumpe rochii de mireasă din istoria lumii. Sarah Burton (designerul respectiv) a fost acuzată că această rochie a fost inspirată de rochia purtată de Grace Kelly în 1956. Rochia lui Kate a fost croită din mătase de Chatilly şi dantelă de Cluny, și a fost ţesută manual, pe trenă şi poalele rochii fiind aplicate tot manual cristale şi perle…

Rochia de mireasă a lui Kate Middleton

  1. Rochia de mireasă a lui Catherine Zeta-Jones

Cea purtată de Catherine în anul 2000, atunci când s-a căsătorit cu actorul Michael Douglas, a fost croită de designerul Christian Lacroix. Aceasta a fost împodobită cu diamante ce au fost cusute cu fir de aur. Rochia a costat aproximativ 15% din valoarea totală a nunţii, mai exact 200.000 de dolari.

Catherine Zeta-JonesLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.