Top 10 rochii de mireasă pentru vară din toate timpurile - Mireasa Perfecta.ro

Top 10 rochii de mireasă pentru vară din toate timpurile

0 Comentarii

Vara este anotimpul preferat de majoritatea cuplurilor pentru a realiza cununia civilă, dar și religioasă. Fiind un anotimp cald, rochiile de mireasă pentru vară pe care le vor alege viitoarele miresici vor fi cât mai puțin călduroase, dar senzuale și extravagante.

Există această tendință în rândul femeilor de a arăta cât mai mult din corpul lor, de a fi dezgolite anumite părți ale corpului, în mod special pentru a își evidenția siluetele pe care le au. Acest fapt nu este neglijat de designeri și le propun mireselor o serie de modele cu bun-gust, astfel încât să le mulțumească această îndrăzneală.

mireasa sirena

Materiale folosite pentru rochiile de mireasă pentru vară

Fiind vară, sunt apreciate acele rochii de mireasă pentru vară din materiale vaporoase și ușoare de asortat cu tot felul de accesorii care să fie în concordanță și cu tematica nunții. Dacă mireasa alege ca nuanțe pentru nunta ei movul combinat cu alb, și rochia de mireasă poate avea mici accente de mov (cununița de la voal ori pe rochie dispersate mici floricele mov).

În rândul celor mai îndrăgite rochițe de mireasă intră și acele rochițe care au decolteuri de diferite adâncimi, fie în față, fie la spatele rochiei. Miresele pot opta și pentru acele rochii care îmbină atât un decolteu ușor adânc în față și să aleagă un decupaj mai adânc pentru spate. Rochiile de mireasă pentru vară care au în spate decupaje caracteristice au un plus de feminitate și pot fi simple sau acoperite cu inserții transparente. Unii designeri mai adaugă pe marginile decupajului mărgeluțe, dantelă sau paiete.

 mireasa sexy

Nici rochiile de mireasă mini nu sunt de omis. Dacă o mireasă își dorește să poarte mai multe ținute pe parcursul nopții, rochia mini este o opțiune excelentă. Avantajul ei este că oferă confort și relaxare și nu necesită atenție în purtarea ei precum o rochie de tip prințesă sau fluidă, cu poale care necesită atenție sporită.

Pentru acele mirese care preferă să fie și frumoase și să nu se simtă ciudat în rochia lor și, mai ales, să se simtă cât de cât comode, o alternativă este achiziționarea unei rochii de mireasă ce are bretele în partea de sus. Bretelele, sub orice formă ar fi ele, reprezintă un element cheie, pentru că toate privirile sunt îndreptate mai întâi în partea de sus a rochiței. Designerii recomandă rochiile care au bretelele subțiri și simple…

Deși în cazul rochiilor de mireasă pentru vară nu se poate vorbi neapărat de confort, există numeroase opțiuni dintre care tinerele femei pot alege rochiile pe care le consideră mai puțin chinuitoare și care să se dovedească a fi cea mai bună alegere.

costum de baie pentru mireasa rochie de mireasa din dantela rochie mireasa brodata cu spatele gol rochie mireasa clasica pentru vara rochie mireasa de vara rochie mireasa la moda pentru vara rochie mireasa printesa pentru varaLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.