Rochii de mireasa vintage - Mireasa Perfecta.ro

Rochii de mireasa vintage

0 Comentarii

Stilul vintage incepe sa castige tot mai mult teren si sa fie tot mai popular in materie de moda si, desigur, in ceea ce priveste rochiile de mireasa. Rochiile de mireasa vintage incep sa fie apreciate si dorite de tot mai multe femei in acest an.

Nu e nevoie sa porti o rochie de mireasa veche pentru a te incadra in acest stil. Exista multe variante noi care creeaza acest look. Rochiile de mireasa vintage sunt alegerea perfecta pentru femeile care isi doresc ca in ziua nuntii sa poarte ceva original, romantic si unic. Cu siguranta aceste femei vor atrage toata admiratia celor din jurul lor.

Rochie de nunta vintage

Tipuri de rochii de mireasa vintage

Rochie de mireasa vintage cu influente moderniste

Daca iti doresti o rochie de mireasa cu adevarat speciala, atunci alege un model ce imbina vintage-ul cu originalul si modernul. O alegere buna in acest sens ar putea fi o rochie din dantela. Acest material este prezent atat in creatiile vintage, cat si in cele moderne. Cu o asemenea rochie, mireasa va deborda de feminitate si senzualitate.

Rochie mireasa vintage

Rochii complexe si cu volum

O alta alegere in materie de rochii de mireasa vintage ar putea fi o rochie complexa, din saten si dantela, cu multe broderii. Aceste modele sunt cu adevarat vintage si creeaza miresei un look fantastic.

Rochii mireasa vintage

Rochii moderne cu accente vintage

Iata o alta varianta de rochie vintage. Poti alege o rochie cu o fusta detasabila, brodata si accesorizata eventual cu o curea sau un brau. Cand mireasa poarta fusta look-ul ei este vintage, iar cand renunta la ea devine o mireasa moderna si sexy.

Rochie de mireasa anii 50 vintage

Rochii de mireasa vintage cu trena

Si aceste rochii sunt vintage. Cand mireasa alege o rochie de mireasa dintr-o singura bucata, din satin sau dantela cu o trena impunatoare obtine cu siguranta un look vintage. Aceste modele sunt complexe si foarte interesante si dau o eleganta aparte celor care le poarta…

Dupa cum ati aflat, exista multe variante de rochii vintage care arata minunat pe orice viitoare mireasa. Tu pe care o vei alege?

Rochie de mireasa veche Rochie de mireasa scurta vintage Rochie de mireasa anii 20 vintageCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.