Rochii de mireasă pentru primăvară - Mireasa Perfecta.ro

Rochii de mireasă pentru primăvară

0 Comentarii

Designerii au propus pentru această primăvară ca miresele să poarte rochii simple, delicate, originale, cu aplicații elegante și elemente preluate din natură.

Primăvara este anotimpul noilor începuturi, al bucuriei și vieții pe deplin. Multe cupluri aleg să își unească destinele într-o zi frumoasă de primăvară, astfel să înceapă să înflorească și să rodească și ei precum natura care îi înconjoară.

Vorbind despre miresici, tendința în ceea ce privește rochiile de mireasă este una ce marchează feminitatea și evidențiază frumusețea naturală.

Rochii de mireasă

Ce culori se poartă la rochiile de mireasă pentru primăvară

În ceea ce privește culoarea rochiei de mireasă, se merge pe ideea de puritate, lumină, nou, curat, datorită albului acesteia.

În principiu, femeile pot opta pentru rochii de mireasă de tip prințesă. Există acele rochii care sunt nespus de dorite de aproape orice femeie care vrea ca la nunta sa să fie o adevărată prințesă și chiar va reuși să impresioneze. Unele femei vor prefera ca în partea de sus a rochiei să existe un corset, de cele mai multe ori din dantelă transparentă. Celor care preferă acest tip de rochie li se recomandă să aleagă acele modele de dantelă ce au florile mici și dese, care să dea senzația că s-ar desprinde de pe rochie.

rochie pentru primavara

Există o multitudine de modele, mai simple sau mai complicate, însă se dorește ca imaginea miresei de primăvară 2018 să fie una boemă, precum a unei adevărate zâne. Pentru a reliefa acest aspect, designerii care croiesc rochiile de mireasă au dat startul tendinței de aplicare a detaliilor florale de tip 3D.

Cele care vor să își pună în evidență silueta pot opta pentru rochiile de tip sirenă, lungi până în pământ, din materiale ce creează o stare de curgere. Pentru spatele rochiei, se recomandă, pentru un plus de feminitate și senzualitate, lăsarea spatelui gol sau se poate încerca acel tip de iluzie.

Fiindcă este vorba despre primăvară, și rochiile de mireasă vor fi influențate prin diferite accesorii și preluarea unor anumite elemente specifice acestui anotimp. Miresele îndrăznețe care vor să acapareze toate privirile își pot construi imaginea de zâne prin adăugarea la rochia de mireasă a unor accente de culoare, în mod special verzi.

Se poate încerca aplicarea unor pietre strass sau a unor paiete sub formă de bobocei, flori sau frunze, atașate în puncte-cheie ale rochiei. Dacă se ia în considerare o rochie de tip prințesă, aceste ornamente pot fi atașate în partea de sub bust a rochiei sau să fie răspândite pe fustă. Dacă se preferă rochiile de tip sirenă, aceste aplicații pot fi prezente în partea de sus a umerilor sau pe spate.

Pentru a întregi imaginea de zână, alături de rochița specială se alege și voalul caracteristic și, bineînțeles, o coroniță adecvată temei de primăvară. În ceea ce privește voalul, nu există o lungime standard și se apreciază acele voaluri care au marginile decorate. Viitoarele miresici care vor alege această temă pentru rochițele lor vor fi precum zânele din povești, adică extraordinar de rafinate și gingașe…

rochie mireasa greceasca mireasa primavara mireasa si domnisoare de onoare primavara nunta facuta primavara nunta pe malul marii rochie cu broderie pentru mirese rochie cu flori pentru mirese rochie mireasa anii 50 pentru primavara rochie mireasa cu spatele gol pentru primavara rochie mireasa pentru plaja rochie mireasa primavara rochie mireasa printesa pentru primavara rochie mireasa scurta pentru primavara rochie mireasa simpla pentru primavaraCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.