Rochii de mireasa pentru plinute - Mireasa Perfecta.ro

Rochii de mireasa pentru plinute

0 Comentarii

Oare credeti cumva ca femeile mai plinute nu pot fi mirese frumoase si senzuale? Gresit! Exista rochii de mireasa minunate pentru plinute. Si aceste domnisoare isi doresc sa arate perfect in ziua nuntii, sa fie minunate, sa se afle in centrul atentiei si sa fie adorate de viitorii soti. Astazi venim in ajutorul domnisoarelor mai plinute. Va vom ajuta cu niste sfaturi menite sa va furnizeze toate informatiile necesare despre rochiile de mireasa pentru plinute. Aruncati o privire peste randurile urmatoare.

Rochii de mireasa pentru plinute cu trena

Unde poti gasi rochii de mireasa pentru plinute?

In general, rochiile de mireasa pentru plinute se fac la comanda. Este foarte important ca modelul rochiei sa se potriveasca perfect viitoarei mirese. In magazinele specializate cu siguranta nu veti gasi rochia potrivita.

Ideea e ca miresele plinute nu trebuie sa aiba idei preconcepute precum ca o femeie mai plinuta nu va arata niciodata la fel de bine ca o femeie cu dimensiuni mai mici. Exista rochia potivita pentru orice femeie. Toate tipurile de siluete au avantajele si dezavantajele lor.

Alege rochia de mireasa in functie de silueta:

Rochie de mireasa pentru plinute

Silueta triunghi

Acest fel de silueta se caracterizeaza prin trei elemente principale: sani mici, umeri ingusti si solduri mai late. Acestor femei li se recomanda alegerea unei rochii de mireasa ce ajuta la crearea unui echilibru intre umeri si solduri. Rochiile de mireasa pentru  aceste femei plinute trebuie sa evidentieze bustul si, de preferat, sa aiba bijuterii aplicate pe ele. Aceste femei trebuie sa evite rochiile tip printesa pentru ca vor evidentia tocmai acea parte a corpului care se doreste mascata.

Rochii mirease pentru plinute

Silueta dreptunghi

Aceste femei au latimea umerilor egala cu cea a soldurilor si cu marimea sanilor. Talia nu se evidentiaza. Femeile cu acest fel de silueta trebuie sa aleaga o rochie care sa scoata putin in evidenta talia. Ar putea alege rochii de mireasa cu un corset sau accesorizate cu niste curele sau panglici in zona taliei.

Rochii mireasa plinute

Silueta diamant

Acest fel de silueta se caracterizeaza prin umeri si solduri mai late decat talia. Femeile cu aceasta silueta trebuie sa aleaga rochii de mireasa care acopera soldurile. Rochiile de mireasa potrivite pentru aceste plinute sunt cele care au corset, care sunt mai ample. Aceste rochii dau iluzia unui echilibru intre solduri si umeri.

Rochii de mireasa pentru femei plinute

Silueta clepsidra
Femeile cu aceasta silueta au talia evidentiata. Aceste viitoare mirese pot alege rochii care evidentiaza sanii si talia si ascund soldurile. Astfel de rochii de mireasa pentru aceste plinute sunt cele tip printesa.

Rochii de nunta pentru plinute

Materiale de rochii de mireasa pentru plinute

Se recomanda ca rochiile de mireasa pentru plinute sa fie realizate din materiale mai grele, mai rigide, precum taftaua, matasea sau voalul.
In ceea ce priveste accesorizarea acestor rochii de mireasa, nu exista limite. Accesoriile sunt alese in functie de preferintele fiecarei mirese in parte…Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.