Rochii de mireasă pentru iarnă - Mireasa Perfecta.ro

Rochii de mireasă pentru iarnă

0 Comentarii

Pentru o nunta iarna sunt recomandate rochiile de mireasă de tip prințesă. Oricum ar fi, acest tip nu se va demoda niciodată și puteți alege cu drag orice model de acest gen.

Alegerea rochiei de mireasă reprezintă un pas foarte important pentru tinerele femei care se pregătesc pentru întemeierea unei familii și pornirea pe un alt drum alături de partenerul lor. Deși majoritatea mireselor își programează nunțile în timpul verii, mai sunt și acele mirese cărora le place iarna. Așadar, nici ele nu sunt uitate de către creatorii de modă care proiectează rochii de mireasă, așadar li se propun câteva modele.

mireasa

Fie că vă doriți ca rochia să fie cu bretele sau nu, pe un umăr sau fără umeri, puteți alege dintr-o gamă variată de modele, materiale și chiar culori. Dacă vreți să fiți o mireasă clasică, alegeți una dintre rochițele albe de tip prințesă. Veți fi superbă precum Alba-ca-Zăpada.

Trendul din toamnă pentru rochițele de mireasă cu inserții transparente se continuă și pentru cele de iarnă, însă se vor folosi materiale ceva mai groase, de exemplu o dantelă mai bogată și mai bine bătută. În orice caz, să nu vă descurajați, pentru că rochiile vor păstra transparența pe care v-o doriți. Sunteți libere să probați mai multe modele de acest fel și să vă decideți cât de transparentă sau nu să fie.

O altă tendință din acest sezon sunt rochiile fluide, acele rochii care par că se scurg. Acestea sunt croite din materiale ușor mai grele, care cad în mod armonios și utilizează ca material de referință mătasea. Aceste rochii vă vor oferi o stare de delicatețe și eleganță maximă. Vor veni mult mai bine și mult mai trendy dacă alegeți o altă culoare a mătăsii decât albul.

cojoc

Nu sunt de abandonat nici rochițele tip sirenă. Sunt la mare căutare după cele tip prințesă. Este vorba despre acel tip de rochie care vă definește silueta și vă îmbracă formele într-un stil cât mai sofisticat, asta în funcție și de complexitatea modelului ales de către voi. Puteți prefera modelele clasice dintr-o singură croială și doar un anumit tip de material sau să optați pentru ceva mai complicat, o combinație de materiale și o accesorizare prețioasă.

A nu se uita de trena minunată care este nelipsită la cele mai multe dintre rochiile de mireasă. În funcție de modelul ales puteți să vă orientați și pentru o trenă caracteristică și potrivită atât rochiței, cât și locației unde se va săvârși cununia religioasă. Asta se aplică în cazul în care rochița nu are deja o trenă. Cel mai bine este să selectați o rochie fără trenă și să aplicați una pe care o puteți detașa la un moment dat, pentru că, pe cât este de frumoasă și elegantă, pe atât este și dificil de purtat…

Nu ezitați să vă accesorizați rochițele de mireasă cu bolerouri de dantelă sau blănuri de diferite lungimi care să vă acopere umerii delicați, dar și să vă țină cald în momentele în care veți fi pe afară (cel mai probabil la poze). În plus, un alt articol de sezon poate fi folosit cu mare drag, și anume mănușile. Oricum ar fi rochia, alegeți ca mănușile să fie scurte. Cu siguranță veți fi niște mirese rafinate!

mireasa si mire nunta de iarna pardesiu pentru mirese pelerina pentru nunta iarna rochie de mireasa cu blanita rochie mireasa printesa iarna Rochii de mireasă pentru iarnă sacou alb pentru mireasaCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.