Rochii de mireasa Oscar de la Renta primavara-vara 2015 - Mireasa Perfecta.ro

Rochii de mireasa Oscar de la Renta primavara-vara 2015

0 Comentarii

Oscar de la Renta este unul dintre cei mai faimosi creatori de moda. El si-a infiintat compania in 1965 si produce in prezent o linie completa de accesorii pentru femei si rochii de mireasa, cat si o colectie de serie.

Rochii de mireasa Oscar de la Renta primavara-vara 2015

Oscar de la Renta a creat colectia haute couture pentru casa de moda Pierre Balmain, fiind primul american care a facut aceasta in Franta.

Oscar de la Renta  rochii primavara-vara 2015

Pentru colectia de rochii de mireasa Oscar de la Renta primavara-vara 2015, creatorul de moda si-a diversificat piesele, pentru a va oferi optiunea unei alegeri care sa se potriveasca stilului vostru.

Rochiile de mireasa pot fi din tafta roz brodata, cu fundite, din organza, matase, brodate de asemenea cu trandafiri. Straturile de tafta sau matase, asimetrice,  cu tul albastru sau panglici metalice , broderii  negre, fac din piesele sale ceva cu adevarat unic.

Colectia aceasta este unica, stralucitoare, cu croieli si modele indraznete.

Rochii de nunta Oscar de la Renta primavara-vara 2015 Rochii de mireasa Oscar de la Renta primavara-vara 2015 Rochii mireasa Oscar de la Renta primavara 2015 Rochii mireasa Oscar de la Renta vara 2015 colectia de Rochii mireasa Oscar de la Renta 2015Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.