Rochii de mireasă la modă în 2019 - Mireasa Perfecta.ro

Rochii de mireasă la modă în 2019

0 Comentarii

Noile trenduri ale rochiilor de mireasă pentru anul 2019 nu le mai respectă pe cele clasice. În anul 2019, prea puține modele vor fi albe şi vor avea dantelă.

Acum fiecare doreşte să fie cât mai extravagant, mai excentric, să aibă ceva diferit şi nu mă refer doar în cazul mireselor. Dar bineînţeles, că fiecare femeie visează la acea zi şi, având în vedere că pentru majoritatea este prima şi ultima nuntă pe care o vor avea, doresc să fie una de poveste, unică şi care să le împlinească.

Alegerea rochiei de mireasă este un pas foarte important pentru femei. Trebuie să se gândească foarte bine ceea ce îşi doresc, iar multe dintre ele respectă tendinţele.

rochie de mireasa 3D

Printre noile trenduri în ale modei, printre cele ce țin de rochiile de mireasă regăsim:

 1. Rochiile cu imprimeuri 3D

Foarte căutate sunt rochiile ce conţin franjuri şi imprimeuri 3D. Cele mai preferate sunt şi cele care sunt scurte.

Imprimeurile 3D cu motive florale sunt extrem de avangardiste. Indiferent dacă acestea se găsesc la nivelul gulerului, pe mâneci sau chiar pe aproape toată rochia, acestea dau un aspect viu rochiei.

 1. Rochiile în stil grecesc

Persoanele care vor avea nunta în sezonul cald pot opta pentru o astfel de rochie. Sunt cele mai recomandate pentru femeile care vor avea nunta în aer liber, mai ales celor care o vor organiza pe plajă.

 1. Rochiile cu volane

Au început să fie la mare căutare cele ce prezintă volănaşe. Acestea sunt potrivite celor care au talia subţire şi şoldurile late.

 1. Rochiile cu fuste ample şi voluminoase

Sunt potrivite pentru toamna lui 2019, odată cu scăderea temperaturilor.

 1. Rochiile nude

După cum vă spuneam, acum se evită albul, iar majoritatea optează pentru nuanţele nude, cum sunt cele calde de bej, crem şi roz pal. Pentru a scăpa de simplitate, aceste rochii sunt decorate cu cristale, broderii şi chiar pene.

Factorii importanţi în alegerea rochiei sunt nuanţa părului şi culoarea pielii.

 1. Cele cu mâneci tip fluture

Acest stil are o notă de epocă potrivită pentru cele cu talia subţire. Se folosesc mai ales dantela, șifonul, dar şi ţesăturile delicate.

 1. Cele ce au fuste detaşabile

Au ajuns să fie un must-have în rândul mireselor. Atunci când mireasa va dansa în noaptea nunţii nu se va mai împiedica de aceasta, o va înlătura şi va continua să se distreze.

 1. Costumul alb

Multe dintre femei nu doresc să îşi mai păstreze feminitatea în noaptea nunţii, preferând să poarte un costum alb.

 1. Cele cu decolteul fals

Sunt potrivite celor cu decolteul generos.

 1. Rochiile tip sirenă

Şi în acest an se poate opta pentru acest tip de rochie, inspirată de siluetele creaturilor mitologice greceşti, mai exact ale sirenelor, oferind o notă de eleganţă şi senzualitate. O asemenea rochie este potrivită celor care sunt înalte, dar şi slăbuţe, eventual cu formele bine definite. Corsetul va scoate în evidenţă bustul, iar talia şi şoldurile vor fi mai subliniate.

 1. Rochia cu fustă ce începe deasupra genunchilor

Este potrivită celor care au şoldurile mai pronunţate…

rochie de mireasa cu broderie 2017 rochie mireasa Zuhair Murad 2017 rochie mireasa transparenta lunga rochie mireasa sirenta 2017 rochie mireasa sirena transparenta rochie mireasa roz 2017 rochie mireasa fashion rochie mireasa cu trena lunga 2017 rochie mireasa clasica 2017 rochie de mireasa tip printesa pentru 2017 rochie de mireasa cu pene

NEW YORK, NY - OCTOBER 09: A model walks the runway during the Ines Di Santo Fall/Winter 2016 Couture Bridal Collection runway show at The IAC Building on October 9, 2015 in New York City. (Photo by Jemal Countess/Getty Images for Ines Di Santo)

rochie de mireasa cu maneca 2017Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.