Rochii de mireasă în trend în 2021 - Mireasa Perfecta.ro

Rochii de mireasă în trend în 2021

0 Comentarii

Pentru viitoarele miresici ale anului 2021, designerii au adus prin intermediul creativității lor o serie de tendințe, precum veți vedea în cele ce urmează.

Rochiile de mireasă au fost întotdeauna la mare căutare în orice moment al anului. De mici fetițe visăm la rochia perfectă, iar când vine momentul, mare ne este uimirea peste câte modele și opțiuni avem la îndemână!

rochie mireasa fara bretele

Rochii de mireasa prințesă pentru 2021

Cu mult interes se caută rochiile de tip prințesă. Niciodată nu se va renunța la acest tipar de a fi prințesa serii și designerii nu ignoră preferința celor mai multe femei pentru acest tip. De aceea, ei propun pentru 2021 rochiile de mireasă tip prințesă, care sunt o combinație între clasic și modern. Se merge pe ideea rochiilor cu corset și fuste ample din materiale prețioase. Tot pentru rochiile de tip prințesă se indică prezența pe fustă a volănașelor așezate pe rânduri și croite din materiale vaporoase.

O altă idee este rochia fluidă croită din materiale prețioase precum mătasea, materiale ce curg în valuri și valuri pe silueta miresei. Sunt recomandate mireselor înalte, delicate și clasice.

mireasa printesa

De asemenea, rochiile drepte sunt printre ofertele designerilor in 2021. Cele mai multe sunt create din dantelă sau au o mare parte din ea acoperită cu inserții transparente. În această combinație sunt propuse și modelele florale de tip 3D. Florile vor apărea în relief și vor da senzația de parcă au înflorit pe mireasă.

Rochiile cu decolteuri sau cu decupaje sunt alegerea perfectă pentru miresele îndrăznețe și feminine. În plus, rochița poate avea și despicături laterale, mai ales la rochiile fluide. Pentru miresele mai puțin îndrăznețe au fost croite rochițe ce au umerii acoperiți cu inserții transparente sau îmbrăcați cu dantelă.

A nu se uita de acele rochii care au trenă. Trena a fost, este și va fi mult timp cerută de către tinerele mirese. Deși este incomod de purtat, creează o senzație de regalitate și completează perfect o rochie de mireasă. Lungimea trenei trebuie să fie relaționată cu tipul rochiei, dar și cu locul unde are loc cununia religioasă. Se recomandă achiziționarea unor rochii de mireasă ce nu au trenă și să se poată alege o trenă conform dorințelor miresei și care poate fi atașată și detașată cu ușurință.

Accesorizarea rochiilor de mireasă este foarte importantă. În funcție de cât de sofisticat este modelul rochiței, accesoriile trebuie să completeze ținuta și să nu o facă să fie prea mult încărcată. Se poartă foarte mult confecționarea accesoriilor create din materialul rochiei, de exemplu brățări ce împodobesc încheietura mâinii cu dantelă sau coronița ce însoțește voalul de mireasă. În ceea ce privește voalul de mireasă, designerii propun voaluri ample, simple, dar cu marginile cusute manual sau cu inserții de dantelă.

Dacă nici un model găsit nu vă satisface propriile dorințe, puteți merge la un designer care să vă asculte așteptările pe care le aveți pentru rochia de mireasă și prin intermediul lui să aveți parte de rochia visurilor voastre, așa cum poate v-ați imaginat-o de mici…

rochie de mireasa pentru primavara 2021 Rochii de mireasa printesa pentru 2021 rochie pentru mirese brodata 2021 rochie pentru mireasa greceasca rochie pentru mireasa mireasa transparenta rochie mireasa rosie mireasa-la-moda-in-2021 rochie mireasa din ie rochie mireasa foarte simpla rochie mireasa eleganta si simpla mireasa cununia civila 2021 mireasa cu trandafiri albi rochie mireasa cu pietre rochie mireasa brodata mireasa simplaLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.