Top 40 rochii de mireasă 2021 la modă pentru orice stil de nuntă - Mireasa Perfecta.ro

Top 40 rochii de mireasă 2021 la modă pentru orice stil de nuntă

0 Comentarii

Rochiile de mireasă 2021 vor impresiona prin combinația stilului clasic cu elemente de modernitate. Rochiile de mireasă care, deși au un aer mai clasic, se pot adapta tendințelor și pot fi perfecte de purtat la orice stil de nuntă. Atât pentru ceremoniile religioase, cât și pentru petrecerea de după, rochiile de mireasă clasice cu motive moderne sunt ideale în 2021.

Rochiile de mireasă 2021 aduc o multitudine de forme, tivuri, înfrumusețări, straturi, culori și accesorii. Pe scurt, există modele concepute pentru toate preferințele.

 1. Rochie mireasa cu fluturasi

Rochie mireasa cu fluturasi

Fluturașii sunt, de departe, printre preferații mireselor atunci când își aleg rochia de mireasă, iar acest lucru conduce la faptul că acest model se va regăsi în topul rochiilor de mireasă pentru anul 2021. Cu un design unic, această rochie de mireasă va atrage atenția tuturor prin faptul că, deși este în aparență destul de simplă, va conferi un efect wow mireselor, indiferent de silueta sau vârsta acestora.

Rochia de mireasă cu fluturași poate fi combinată în multe variante, cu diferite tipuri de voaluri, însă se recomandă unul de o lungime medie sau mică, pentru a nu acoperi detaliile unice de pe rochie. De asemenea, aceasta poate fi foarte accesorizată cu niște bijuterii care au detalii cu fluturi, pentru a crea un efect de poveste.

 1. Rochie de mireasă cu trenă rotunjită

Rochie de mireasa cu trena rotunjita

Trena rotunjită este una dintre cele mai interesante modele de rochii din anul 2021, deoarece dă un aer de eleganță și rafinament. Acest model de rochie de mireasă este unul foarte iubit de viitoarele mirese care nu vor neapărat o trenă foarte lungă și inconfortabilă, dar care își doresc totuși o lungime suplimentară a rochiei. Astfel, trena rotunjită este o alegere ideală pentru preferințele acestora.

De asemenea, rochia cu o trenă rotunjită a fost și va continua să fie foarte populară în rândul vedetelor care preferă un astfel de model, fiind un clasic care va rămâne în istorie mult timp de acum încolo. Astfel, dacă doriți să fiți una dintre cele mai elegante mirese în 2021, această rochie este ideală.

 1. Rochie cu broderie fin aplicată

Rochie cu broderie fin aplicata

Broderia este foarte importantă atunci când trebuie să alegem rochia pentru cel mai important eveniment din viața oricărei femei, nunta. O broderie fin aplicată, de o calitate care nu poate fi pusă la îndoială, este cel mai important lucru atunci când doriți să optați pentru o rochie de mireasă brodată. De asemenea, puteți opta pentru o broderie florală, care să vă pună în evidență inocența și tinerețea, sau pentru niște fluturași jucăuși.

Rochiile de mireasă cu broderie pot fi niște adevărate bijuterii atunci când vine vorba de cel mai important eveniment, oferindu-vă un plus de eleganță și feminitate.

 1. Rochie mireasa cu un decolteu foarte adânc

Rochie mireasa cu un decolteu foarte adanc

Rochia cu un decolteu foarte adânc este, de departe, cea mai sexy dintre rochiile de mireasă pentru anul 2021. Viitoare mirese care sunt conștiente de faptul că sunt femei sexy, fiind înzestrate de Mama Natură și dornice să își pună în vedere trăsăturile corpului, optează pentru acest tip de rochie, deoarece este una ideală pentru gusturile lor îndrăznețe.

Acest tip de rochie de mireasă poate avea cel mai adânc decolteu dacă este în forma literei V, deoarece acesta va scoate în evidență cel mai bine fermitatea pieptului și va accentua ideea de feminitate. Este una dintre cele mai îndrăznețe rochii de mireasă ale anului, fiind perfectă pentru miresele care știu să își pună în valoare corpul și formele.

 1. Rochie mireasa de tip sirenă în culoarea ivory

Rochie mireasa de tip sirena in culoarea ivory

Deși nonculoarea alb imaculat are foarte multe admiratoare în rândul viitoarelor mirese, nici nuanța ivory/nude nu se lasă mai prejos. Atât în anii trecuți, cât și în anii viitori, această nuanță va fi printre preferate atunci când vine vorba de rochii de mireasă. Pentru a evidenția nuanța, cel mai indicat model de rochie este cel de tip sirenă. Trebuie să recunoaștem faptul că rochiile de tip sirenă sunt foarte sexy, mai ales atunci când vine vorba de niște femei cu un corp atrăgător, bine lucrat și invidiat de toate doamnele și domnișoarele. În aceste condiții, de ce să nu optați pentru o astfel de rochie?

Rochia de tip sirenă este recomandată nu doar pentru a vă pune în valoare corpul și formele bine definite, ci și pentru a oferi un plus în ceea ce privește înălțimea. Vă va face să păreți cu câțiva centrimetri mai înaltă și veți da impresia invitaților că iau parte la o nuntă a unui supermodel!

 1. Rochie de mireasă cu trenă detașabilă

Rochie de mireasa cu trena detasabila

Trena este un accesoru considerat indispensabil de multe femei care urmează să devină mirese. Totuși, aceasta poate fi destul de inconfortabilă atunci când vine vorba de petrecerea nunții, iar multe dintre viitoarele mirese preferă o rochie cu o trenă detașabilă. Aceasta este perfectă pentru nuntă în întreg ansamblul ei. Va fi perfectă pentru fotografii, cununie, un cadru de poveste, dar care va putea fi eliminată atunci când vine vorba de distracția la petrecere.

Această trenă detașabilă poate fi folosită pentru orice tip de model și se va regăsi printre cele mai practice rochii de mireasă din anul 2021, fiind perfectă pentru domnișoarele petrecărețe care vor să profite la maximum de ziua nunții.

 1. Rochie de mireasa transparentă

Rochie de mireasa transparenta

Una dintre cele mai îndrăznețe rochii de mireasă ale anului 2021 este rochia transparentă; acest tip de rochie este, fără doar și poate, preferat de tinerele domnișoare care vor să își valorifice corpul. Rochia cu model transparent este folosită pentru un model de tip sirenă, pentru a pune în evidență și mai mult trupul de zeiță. Acest model vă va pune în postura unei mirese foarte miserioase și sexy, atrăgând toate privirile și jucându-vă cu mintea invitaților.

De asemenea, această rochie este foarte elegantă, iar dacă veți avea nevoie de o rochie care să se potrivească într-un cadru softisticat și luxos, această rochie se va încadra perfect. Puteți acoperi rochia cu sclipici, cu paiete sau cu diferite pietricele, pentru a da un plus de feminitate.

 1. Rochie de mireasă cu paiete

Rochie de mireasa cu paiete

Paietele sunt niște detalii destul de controversate, dar rochiile care le conțin vor fi printre preferate în ceea ce privește rochiile de mireasă pentru anul 2021. Acest lucru se datorează faptului că paietele oferă foarte multă eleganță și rafinament, fiind niște detalii de efect atunci când vine vorba de alegerea celei mai potrivite rochii.

Veți rămâne uimită cum rochia dumneavoastră va străluci în bătaia soarelui cald de vară, iar rochia dumneavoastră va căpăta un aspect vibrant care vă va da o stare de bine și un plus de fericire. Deși paietele au fost considerate mult timp niște detalii mult prea extravagante, în anul 2021 trebuie să ne concentrăm atenția pe propriile preferințe și să lăsăm în trecut părerile celor care nu contează.

 1. Rochie de mireasă cu pene

Rochie de mireasa cu pene

Cele mai mari case de modă atât din țară, cât și din străinătate, prezintă numeroase modele de rochii de mireasă din pene, deoarece acestea vor fi la mare căutare în anul 2021. Dacă până acum credeați că nu vi se potrivește o astfel de rochie, modelul de mai jos vă va convinge să optați pentru o astfel de rochie dacă sunteți o viitoare mireasă.

Penele sunt niște detalii impresionante care vă vor da un aer de lejeritate în bătaia vântului. Deși la prima vedere par a fi foarte excentrice, dacă sunt folosite într-o oarecare limită și cu bun-gust, acestea vor fi cele mai apreciate detalii pentru rochia dumneavoastră, indiferent dacă va fi vorba de o rochie prințesă sau sirenă.

 1. Rochie de mireasă cu broderie aplicată pe trenă

Rochie de mireasa cu broderie aplicata pe trena

Trena este un element foarte important dacă sunteți o viitoare mireasă care dorește să aibă parte de o nuntă ca în povești. Dacă vă doriți o rochie foarte spectaculoasă, este nevoie în mod clar de o trenă pe măsură.

Pentru o rochie de mireasă care să fie desprinsă din poveste, o trenă pe măsură va fi cel mai de preț accesoriu. Indiferent dacă optați pentru o trenă mai scurtă, rotunjită, asimetrică sau lungă, cel mai improtant aspect este modul în care va fi reprezentată. Este necesară o foarte mare atenție atunci când vine vorba de trenă, fiind nevoie de multe detalii pentru a ieși în evidență. Un exemplu potrivit pentru o astfel de trenă fastuasă este reprezentat de o broderie fină, împletită cu puțin sclipici sau câteva mărgele sau pietricele prețioase. Cu siguranță veți fi o bijuterie!

 1. Rochie de mireasă colorată

Rochie de mireasa colorata

O rochie de mireasă colorată este, de asemenea, una dintre cee mai originale rochii pentru anul 2021, deoarece pune punct tradiției cum că rochia de mireasă trebuie să fie de un alb imaculat. Da, o rochie de mireasă albă sau în nuanțe de ivory este foarte apreciată și unică în felul ei, dar ce se întâmplă atunci în cazul unei rochii de mireasă în nuanțe de albastru deschis, galben sau chiar roz?

O nuanță de roz este una dintre cele mai preferate nuanțe atunci când vine vorba de o rochie de mireasă colorată, deoarece păstrează ideea de gingășie și inocență, fiind folosit în cele mai multe dintre cazuri de tinerele viitoare mirese care doresc să iasă din tipare în ziua nunții lor. Deși unele persoane consideră că rochiile colorate nu sunt foarte feminine, imaginea demonstrează contrariul. Este o rochie în care culoarea pune în evidență persoanele joviale și jucăușe cărora le place să experimenteze și să iasă în evidență într-un mod unic.

 1. Rochie de mireasă cu aplicații florale colorate

Rochie de mireasa cu aplicatii florale colorate

Rochia cu aplicații florare este una dintre cele mai apreciate rochii de mireasă în anul 2021, deoarece este una foarte originală, pe care nu multă lume o alege, considerând că nu este potrivită pentru cel mai grandios eveniment din viața fiecărei femei. În ciuda acestor observații, marile case de modă susțin contrariul, considerând că aceste aplicații vor scoate rochia din banalitate și vor aduce un plus de unicitate. Pentru o și mai mare amprentă asupra originalității, domnișoarele ar putea alege niște aplicații florare multicolore, pentru o pată de culoare și jovialitate în ceea ce privește rochia de mireasă de un alb imaculat. De asemenea, aceste detalii florare colorate pot fi aplicate și pe un tip de rochie de culoare nude, deoarece se vor contrasta foarte frumos.

 1. Rochie de mireasă tip „empire”

Rochie de mireasa tip ,,empire”

Dacă sunteți un fan înrăit a tot ceea ce ține de istorie, acest tip de roche de mireasă vă va fi pe plac, cu siguranță! Rochia de mireasă de tip „empire” este una specifică perioadei Antichității, atunci când cele mai norocoase femei își alegeau această rochie pentru momentul când vor deveni soții.

Este un model foarte rar întâlnit, dar în anul 2021, aceasta va parcurge un drum ascendent în ceea ce privește gradul de popularitate în rândul femeilor de la noi din țară. Acest lucru se datorează faptului că numeroase femei doresc să iasă din zona celor mai uzuale modele de rochii și, astfel, preferă să opteze pentru un stil mai „ieșit din comun” și plin de originalitate. Astfel, pentru a aduce un tribut istoriei, această rochie de mireasă este perfectă pentru gusturile dumneavoastră.

 1. Rochie de mireasă tradițional românească

Rochie de mireasa traditional romaneasca

Nu foarte multe dintre femei apelează la o rochie de mireasă tradițională însă, dacă vă numărați printre acestea, trebuie să știți că veți purta o rochie care se va afla în topul celor mai autentice rochii de mireasă pentru anul 2021.

Deși cele mai multe dintre femei doresc rochii  inspirate din cele mai faimoase reviste de modă din toată lumea, există și câteva femei care doresc un stil autentic românesc, desprins de pe plaiurile noastre mioritice. Dacă vă veți organiza nunta într-un stil tradițional, trebuie să știți că rochia dumneavoastră autentică va fi foarte apreciată de toată lumea și vă veți simți o mireasă unică. Veți fi o mireasă care știe să aprecieze țara și cultura tradițională, iar acest lucru va fi apreciat la rândul său de multe alte persoane.

 1. Rochie potrivită pentru femeile plinuțe

Rochie potrivita pentru femeile plinute

Trist, dar adevărat, este faptul că cele mai multe rochii de mireasă sunt create după o anumită tipologie fizică, iar viitoarele mirese mai plinuțe sunt încadrate în această categorie. Totuși, dacă sunteți o viitoare mireasă, nu trebuie să vă faceți probleme, deoarece există o sumedenie de modele care să vă avantajeze și să vă facă să vă simțiți ca o adevărată prințesă în ziua nunții.

Modelul cel mai indicat pentru o asemenea siluetă este cel de tip prințesă, deoarece acesta ascunde anumite imperfecțiuni, dar totodată vă va face să vă simțiți ca desprinsă din basmele cu prinți și prințese. Dacă nu sunteți adepta unei asemenea rochii, puteți apela și la un tip de rochie mai lejer, lipsit de tull și fără prea multă broderie.

 1. Rochie de mireasă scurtă

Rochie de mireasa scurta

Rochia de mireasă cu o lungime scurtă este, de departe, una dintre cele mai controversate rochii de mireasă din anul 2021! Acest lucru este din cauza faptului că această rochie iese din tiparele societății, renunțând la lungimea obișnuită a rochiilor pentru mirese. Rochia scurtă ese potrivită pentru femeile care doresc să fie diferite, unice, dar elegante. Avantajul suprem al acestei rochii este reprezentat de faptul că este cea mai confortabilă rochie, nefiind necesară foarte multă atenție atunci când vă deplasați.

 1. Rochie mireasa din dantelă

Rochie mireasa din dantela

Cel mai important lucru atunci când doriți să optați pentru o rochie din dantelă care să atragă toate privirile este calitatea materialului. Este foarte important ca atunci când alegeți rochia să fiți foarte atente la orice detaliu și la tipul de dantelă folosit. O rochie de mireasă din dantelă va fi foarte spectaculoasă dacă va fi realizată ca la carte, fiind printre preferate în anul 2021! Este foarte adaptabilă, deoarece poate fi accesorizată în multe feluri și emană multă feminitate.

 1. Rochie de mireasă dreaptă

Rochie de mireasa dreapta

Rochia de mireasă dreaptă este una dintre cele mai controversate rochii de mireasă din anul 2021, deoarece atrage uneori mult mai multe priviri decât o rochie tip prințesă sau sirenă, este de o simplitate și o delicatețe ieșită din comun, iar acest lucru va fi pe placul multor invitați.

Rochia de mireasă dreaptă va fi potrivită pentru acele viitoare mirese care doresc multă simplitate și eleganță în același timp, care doresc să iasă din tiparele unor rochii fastuase și sofisticate, dar care vor să se remarce prin clasicul acestei rochii. Este o rochie aleasă de foarte multe personalități regale, care au purtat-o cu multă mândrie și drag.

 1. Rochie de mireasă cu trenă lungă

Rochie de mireasa cu trena lunga

Trena lungă este un element foarte important dacă vă doriți o nuntă ca în povești! Aceasta va oferi un cadru de excepție, desprins din basme, mai ales dacă va fi decorată cu numeroase detalii și aplicații. De asemenea, rochiile de mireasă cu trenă lungă sunt cele mai potrivite rochii în 2021 pentru realizarea celor mai artistice fotografii de nuntă! Acestea dau un efect wow viitoarelor mirese care nu ezită să opteze pentru o astfel de rochie, în ciuda faptului că ar putea fi destul de dificilă mișcarea.

Chiar dacă sunteți o admiratoare a rochiilor de tip sirenă pentru un corp bine lucrat sau pentru o rochie tip prințesă ca în povești, trena lungă vă va oferi un plus de eleganță, indiferent de alegere.

 1. Rochie de mireasă cu spatele gol

Rochie de mireasa cu spatele gol

Rochia de mireasă cu spatele gol este una dintre favorite atunci când vine vorba de cele mai sexy rochii de mireasă pentru anul 2021, dat fiind faptul că există foarte multă piele la vedere. Este o rochie care oferă nu doar un aer sexy, ci și foarte feminin, deoarece spatele gol este una dintre cele mai delicate părți care pot fi valorificate printr-o rochie de mireasă.

Depinde de preferințele dumneavoastră, deoarece spatele poate fi lăsat gol pe o suprafața mai mare sau mai mică, în funcție de cât de mult doriți să îndrăzniți. Cele mai sexy rochii de mireasă sunt cele cu spatele decupat complet.

 1. Rochie cu bretelele căzute

Rochie cu bretelele cazute

Rochia de mireasă cu bretelele căzute este una dintre cele mai populare rochii de mireasă în 2021, deoarece dă un aer aparte celor care o poartă. Aceasta este o rochie foarte delicată și fină, perfectă pentru femeile care doresc să aibă stabilitate, dar nu sunt admiratoarele bretelelor clasice, indiferent că sunt subțiri sau mai late. Aceste bretele sunt foarte utilizate în rândul celebrităților din afară, deoarece oferă un cadru de poveste.

 1. Rochie de mireasă de tip capă

Rochie de mireasa de tip capa

Probabil una dintre cele mai imperiale rochii de mireasă ale anului 2021 va fi rochia de tip capă. Această rochie va fi, de departe, una dintre cele mai elegante și rafinate, deoarece pot fi aplicate pe aceasta numeroase perluțe, mărgele sau chiar pietre prețioase. Dacă veți fi o mireasă care râvnește la ideea de eleganță și opulență, dar totuși să nu ajungă într-un grad prea mare de extravaganță, este rochia perfectă!

De asemenea, această rochie vă va pune în evidență brațele dacă veți opta pentru o capă fără mâneci, dar, totodată, puteți alege o rochie cu mâneci brodate peste care să vină o pelerină-bijuterie. Alegerea este în mâinile dumneavoastră. Este o rochie perfectă pentru orice sezon, atât iarna, cât și vara, iar fotografiile de nuntă vor fi, de departe, desprinse din cele mai populare reviste de modă.

 1. Rochie de mireasă cu bretele brodate

Rochie de mireasa cu bretele brodate

Bretelele sunt o sursă de siguranță atunci când vine vorba de rochiile de mireasă potrivite pentru viitoarele mirese. Acestea sunt foarte sigure atunci când miresele au dubii în ceea ce privește stabilitatea rochiei. Indiferent că sunt subțiri sau mai late, bretelele pot fi transformate cu ușurință în adevărate accesorii pentru rochia de mireasă.

Bretelele brodate vor fi la mare căutare în ceea ce privește rochiile de mireasă pentru anul 2021, mai ales dacă acestea sunt realizate puțin mai late, pentru a putea fi aplicate cât mai multe detalii pe ele. Astfel, bretelele pot fi decorate cu broderii fine, atent alese și frumos realizate, iar dacă doriți să le puneți și mai mult în valoare, puteți aplica pe broderie puțin sclipici.

 1. Rochie de mireasă fără bretele

Rochie de mireasa fara bretele

Rochia de mireasă fără bretele este una foarte populară și în anul 2021, deoarece oferă un aer foarte sexy și îndrăzneț viitoarelor mirese. Faptul că trebuie să aveți un decolteu generos este un mit! Indiferent de trăsăurile dumneavoastră fizice, o rochie de mireasă fără bretele este o alegere foarte inspirată, mai ales în timpul sezonului cald.

De asemenea, acest tip de rochie de mireasă este unul foarte clasic, care a fost folosit de-a lungul anilor în diferite combinații care mai de care mai spectaculoase. Croiul este foarte important la acest tip de rochie; trebuie să fie foarte bine definit și realizat, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute. Dacă doriți să fiți o mireasă lejeră, liberă și sexy, acest tip de rochie este perfect pentru gusturile dumneavoastră.

 1. Rochie de mireasă cu un corset din dantelă

Rochie de mireasa cu un corset din dantela

Corsetul este una dintre cele mai importante părți ale unei rochii de mireasă, cel mai adesea fiind umplut de diferite pietre, paiete sau sclipici. Totuși, rochia de mireasă cu un corset făcut doar din dantelă este, printre rochiile de mireasă pentru anul 2021, una dintre favorite. Acest lucru se datorează simplității și rafinamentului inspirate de această rochie, lucruri foarte căutate în noul an.

Este o rochie foarte gingașă și totodată adaptabilă, deoarece oferă un aer foarte misterios care va pluti în jurul viitoarei mirese. De asemenea, acest tip de rochie este foarte căutat în rândul vedetelor, mai ales în rândul celor din străinătate, îndeosebi când este combinat cu un tip de rochie prințesă, deoarece dantela se împletește într-un mod unic cu marea de tull de bună calitate dintr-o asemenea rochie.

 1. Rochie de mireasă cu umerii goi și mâneci lungi

Rochie de mireasa cu umerii goi si maneci lungi

Umerii goi sunt foarte sexy, extrem de eleganți și scot în evidență cel mai bine detaliile gâtului și pieptului. De asemenea, dacă doriți să fiți mai cuminte, puteți opra pentru o rochie de mireasă care are asemenea umeri goi, dar care are aplicate și niște mâneci lungi. Mânecile lungi sunt foarte elegante, deoarece se pot aplica pe ele diferite detalii care pot scoate o rochie din zona banalului.

Acest tip de rochie va fi printre cele mai căutate rochii de mireasă din 2021, deoarece va fi potrivită pentru miresele care vor dori să fie sexy, dar care să nu iasă foarte mult din postura cuminte și inocentă în care se află. Această rochie este foarte apreciată și scoasă în evidență mai ales dacă optați pentru niște bijuterii fine și prețioase pentru zona gâtului.

 1. Rochie cu pietre prețioase

Rochie mireasa cu pietre pretioase

Rochia de mireasă cu pietre prețioase va fi,  bineînțeles, printre preferatele viitoarelor mirese atunci când vor căuta rochia de mireasă în 2021. Este una foarte prețioasă însă, cu puțin noroc și foarte multe căutări, veți găsi rochia perfectă și la un preț avantajos. Indiferent că doriți o rochie de tip prințesă, una dreaptă sau de tip sirenă, corsetul poate fi umplut cu diferite pietricele pentru evidenția și mai mult frumusețea rochiei.

Această rochie de mireasă poate să fie realizată din pietre Swarovsky sau cu diferite alte pietricele care conferă un efect wow fiecărei mirese. De asemenea, puteți să o combinați în diferite feluri, fiind considerată una dintre cele mai populare tipuri de rochii de mireasă folosite nu doar în 2021, ci și în ultimii ani.

 1. Rochie de mireasă din satin

Rochie de mireasa din satin

Rochia de mireasă din satin este foarte elegantă, deși, în cele mai multe dintre cazuri, este una foarte simplă, lipsită de orice detaliu. Este un model preferat mai ales de celebrele case regale pentru rochiile de mireasă ale viitoarelor regine, deoarece este una clasică și elegantă. Este, de asemenea, destul de sobră, deoarece nu prezintă niciun detaliu ieșit din comun, însă este foarte rafinată tocmai din acest motiv.

Această rochie va fi prezentă în topul celor mai căutate rochii de mireasă în 2021, deoarece multe dintre viitoarele mirese doresc să aibă parte de o nuntă nu foarte extravagantă, simplă, dar cu mult bun-gust și, cel mai important, cu multă dragoste.

 1. Rochie de mireasă cu flori albe

Rochie de mireasa cu flori albe

Rochia cu aplicații florale albe este una dintre cele mai elegante rochii de mireasă, deoarece emană foarte mult rafinament și eleganță. Detaliile trebuie alese cu foarte multă atenție, pentru a fi de o calitate ridicată și a nu da impresia unei rochii mult prea ieftine. De asemenea, este foarte gingașă și potrivită, mai ales, pentru tinerele domnișoare care vor urma să aibă parte de cea mai fericiă zi din viața lor.

 1. Rochie de mireasă cu perle

Rochie de mireasa cu perle

Rochia de mireasă cusută cu perle naturale este, de departe, asemenea unei comori. Dacă sunteți o viitoare mireasă care dorește să poarte o adevărată bijuterie, ar trebui să știți că bugetul pentru o asemenea rochie ar trebui să fie foarte ridicat, având în vedere complexitatea și migala care au fost necesare pentru realizarea unei asemenea rochii.

Dacă totuși sunteți pe cale să optați pentru o asemenea rochie, trebuie să știți că va fi destul de pretențioasă și incomodă, dar care va atrage toate privirile și, cu siguranță, veți fi o mireasă unică. Această rochie va fi cel mai de preț accesoriu, iar acest lucru înseamnă că nu va trebui să o încărcați cu prea multe bijuterii, deoarece ea însăși este o bijuterie.

 1. Rochie de mireasă regină

Rochie de mireasa regina

Cea mai tradițională dintre rochiile de mireasă, rochia de bal oferă un aspect clasic de mireasă și este o alegere perfectă pentru miresele cu o formă dreaptă a corpului – o fustă mai bufantă va da iluzia șoldurilor mai voluminoase dacă aveți un corp atletic. Cu modele de țesătură care coboară într-o formă frumoasă de clopot și aduse împreună cu un corset strâns, acesta este stilul pentru pentru mirese care prezintă tradiționala nuntă de basm.

Luxoasă, opulentă și orbitoare, această rochie plină de farmec este tot ceea ce ar trebui să fie o rochie de mireasă. Amestecul semnat de tradiție și tendință modernă este perfect demonstrat în această rochie spectaculoasă. Magnifica fustă asociată cu delicatul corset strâns este cu adevărat un vis de poveste devenit realitate.

 1. Rochie mireasa cu mâneci lungi

Rochie mireasa cu maneci lungi

Cele mai purtate modele de rochii de mireasă în 2021 vor fi rochiile de mireasă cu mâneci lungi cu dantelă. Există diferite tipuri de dantelă din care să alegeți, de la dantelă delicată Chantilly și dantelă pentru cele mai feminine gusturi, până la modele de dantelă croșetate, potrivite pentru o mireasă boemă. Pentru puțină strălucire, detaliile metalice din dantelă pot fi în argint sau aur. Mărgelele strălucitoare, aplicațiile romantice, ornamentele delicate din dantelă sau broderiile complicate se potrivesc perfect la o rochie cu mâneci lungi. Fie că aveți o rochie de tip sirenă sau o rochie cu trenă, mânecile lungi și detaliile extraordinare vor face ca rochia de mireasă să iasă în evidență.

Această rochie este perfectă pentru o nuntă în sezonul rece.

 1. Rochie de tip sirenă

Rochie de tip „sirena

Aceste rochii de mireasă sunt simple, elegante și cochete. Este o rochie care îmbrățișează silueta și va întoarce sigur capetele, iar fusta subtilă de tip sirenă oferă o notă elegantă. Forma rochiei de mireasă de tip sirenă este cunoscută deoarece este extrem de potrivită pe bust, talie și șolduri, aproape ca modelele, evidențiind foarte mult formele. Această siluetă care atrage atenția este adesea asociată cu fuste din tulle, cu rucsacuri sau cu volane pentru un plus de factor wow. Este considerată una dintre cele mai restrictive forme ale rochiei de mireasă, deoarece picioarele dumneavoastră nu se vor putea mișca la fel de liber, dar este garantat că vă va oferi un aspect demn de covorul roșu.

 1. Rochie mireasa clasică romantică

Rochie mireasa clasica romantica

Această rochie se inspiră din rochia de mireasă a lui Meghan Markle, unde decolteul diferențiază designul de altele. De asemenea, are spatele lăsat și un șir elegant de nasturi care rulează chiar până la capătul fustei. Rochia este confecționată din mătase cu mâneci de trei sferturi, decolteu deschis și o trenă cu fustă triplă de mătase încorporată. Acest model este în topul rochiilor de mireasă în 2021.

 1. Rochie de mireasă cu umerii goi

Rochie de mireasa cu umerii goi

Această rochie reprezintă o actualizare sexy a rochiei de nuntă care este inspirată de familia regală de astăzi.

Decolteul oferă rochiei un aspect sofisticat, accentuat de centura din țesătură care evidențiază talia. Miresele care doresc să-și arate silueta fără să aleagă o rochie de tip sirenă, ar trebui să ia în considerare o rochie de mireasă potrivită. Această versiune tonifiată îți îmbrățișează corpul prin bust și talie. Fusta izbucnește la jumătatea coapsei, oferindu-vă multă libertate pentru a merge, a sta și a dansa după cum doriți. Rochiile acestea sunt măgulitoare pentru multe tipuri diferite de corpuri, motiv pentru care se numără printre cele mai populare forme de rochii de mireasă.

 1. Rochie de mireasă cu bretele și decolteu adânc

Rochie de mireasa cu bretele si decolteu adanc

Un alt model popular printre rochiile de mireasă în 2021 vor fi cele cu bretele, fiind preferate mai ales pentru faptul că sunt comode. Această rochie de mireasă este perfectă pentru o mireasă care dorește ceva simplu, dar care să impresioneze în același timp cu detaliile fine.

Rochia are un decolteu plonjant cu bretele largi care se extind într-un spate adânc în V. De asemenea, sunt aplicații din dantelă pe fustă, care sunt suficient de mate și subtile pentru a menține simplitatea generală. Cea mai bună parte este faptul că această fustă are buzunare, care sunt foarte la îndemână pentru depozitarea elementelor esențiale din ziua nunții.

 1. Rochie de mireasă cu spatele gol

Rochie de mireasa cu spatele gol

Fiecare mireasă își dorește să poarte o rochie de mireasă care să exprime propria personaliate, iar femeile care au un simț sexy al stilului s-au îndrăgostit absolut de rochiile de mireasă cu spatele gol. Găsind echilibrul perfect între glamour-ul atemporal și rafinamentul modern, rochiile de mireasă cu spatele gol dovedesc că puteți găsi o rochie elegantă care totuși să arate puțină piele. Indiferent dacă preferați textura luxoasă a dantelei sau senzația aerisită, ușoară, o rochie cu spatele gol este alegerea perfectă pentru mireasa care dorește un look care să conțină un element-surpriză.

Înfrumusețate cu cristale Swarovski ori împodobite subtil cu mici tente strălucitoare sau chiar simple complet, rochiile de mireasă cu spatele gol dau un sentiment de dramă și entuziasm oricărei nunți.

 1. Rochie de mireasă cu corset (dreaptă sau bufantă)

Rochie de mireasa cu corset

Rochiile de mireasă cu un corset oferă miresei o opțiune elegantă și măgulitoare. Cu toți ochii ațintiți pe ea în timp ce merge pe culoar, viitoarele mirese pot avea o rochie de mireasă în stil corset care să fie elegantă și disponibilă în mai multe stiluri.

Un stil corset este unul pe care multe femei ar trebui să îl ia în considerare atunci când cumpără o rochie de mireasă. Corsetele oferă opțiuni atrăgătoare dincolo de teaca tradițională sau rochia clasică. Tendința stilului a pătruns în industria miresei, unde femeile de toate formele și mărimile au găsit că rochiile sunt măgulitoare și accesibile, deoarece deseori nu sunt necesare modificări.

 1. Rochie de mireasă în tonuri nude

Rochie de mireasa in tonuri nude

O nouă tendință a rochiilor de mireasă nude se dovedește mult mai populară decât era anticipat, oferind miresei moderne șansa de a-și exprima individualitatea la o ocazie ultra specială, fără a se îndepărta de rochia de mireasă clasică. S-ar putea să găsiți această tendință drept o schimbare revigorantă. Forma tradițională și culoarea delicată sunt elegante, perfecte pentru o mireasă care caută ceva ieșit din comun.

Acest tip de rochie va fi printre cele mai populare rochii de mireasă în 2021.

 1. Rochie de mireasă cu model brodat

Rochie de mireasa cu model brodat

Această combinație de rochie clasică de bal cu broderii frumoase, romantice, cu flori și un decolteu sofisticat reprezintă una dintre cele mai adorate rochii de mireasă în 2021. Dacă vă doriți un stil ultra sexy și puțin mai îndrăzneț, rochiile de mireasă cu model brodat au luat cu adevărat o întorsătură către această tendință în ultimii ani. Decolteurile se combină cu tesături, straturi și suprapuneri sofisticate pentru a crea această piesă de o frumusețe supremă de mireasă.

Această rochie este potrivită pentru o regină, decolteul îndrăzneț este plin de dramă, iar fusta cu dublu strat adaugă calitatea atrăgătoare a acestei rochii sclipitoare de zână…

În concluzie, dacă sunteți o viitoare mireasă care dorește să se inspire în ceea ce privește rochia de mireasă perfectă pentru cea mai fericită zi din viața ei, pentru a atrage toate privirile și a convinge orice invitat că va fi cea mai frumoasă mireasă a anului, sperăm că ideile noastre pentru cele mai spectaculoase rochii de mireasă v-au ajutat și sunteți pregătite să faceți alegerea cea mai bună! Este momentul să vă bucurați de ceea ce vă oferă viața și de sutele modele de rochii care există!Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.