Dantela-cel mai popular material pentru rochia de mireasa

Dantela – cel mai popular material pentru rochia de mireasa

0 Comentarii

Alegerea rochiei de mireasa reprezinta cel mai important aspect al nuntii. Mireasa va fi in centrul atentiei pe tot parcursul nuntii, iar rochia ei va fi admirata de toti invitatii.

Tipurile de rochii de mireasa pot varia de la cele simple si elegante, la modele grandioase si elaborate. Totul depinde de gusturile personale sau de impresia pe care vrei sa o lasi invitatilor.

Alegerea materialului din care este confectionata rochia depinde de anotimpul in care are loc nunta si de preferintele personale. Dantela este printre cele mai populare materiale pentru rochia de mireasa, deoarece simbolizeaza romantism, finete, eleganta, senzualitate, gingasie, puritate.  

Tipuri de rochii de mireasa din dantela

  • Rochiile lungi de mireasa. Dantela se potriveste foarte bine la rochiile de mireasa lungi. Rochia de mireasa lunga pana la podea, cu fusta voluminoasa si bustul din dantela, este probabil cel mai raspandit model si, in acelasi timp, si cel mai traditional.
  • Rochii de mireasa scurte din dantela. Abordarea unei astfel de tinute in ziua nuntii tale poate depinde de mai multi factori, cum ar fi anotimpul in care are loc evenimentul, personalitatea ta sau silueta.
  • Rochia dreapta in forma de coloana. Rochia dreapta sau rochia coloana are o forma ingusta, pliata perfect, de la gat in jos, pe forma corpului tau. Acest tip de rochie este potrivita oricarui tip de eveniment si sta bine pe miresele cu o silueta subtire, indiferent de statura. In acest caz, rochia poate fi decorata complet sau doar partial cu dantela.
  • Rochiile cu model dantelat pe spate. Daca iti doresti o rochie de mireasa fara spate, dar nu iti este prea confortabila ideea, spatele dantelat reprezinta o alegere perfecta. Opteaza pentru un model de dantela care sa-ti puna in valoare gingasia.
  • Rochia cu maneci dantelate. Manecile dantelate sunt o modalitate superba de a completa rochia de mireasa. Rochia de mireasa cu maneci lungi din dantela poate fi si un artificiu pentru a ascunde mainile, din motive estetice…


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.