Cum sa alegi rochia de mireasa printesa potrivita siluetei tale?

Cum sa alegi rochia de mireasa printesa potrivita siluetei tale?

0 Comentarii

Printre cele mai cunoscute si mai indragite tipuri de rochii de mireasa se afla modelul printesa. Acest tip de rochie ofera un plus de stil si eleganta indiferent de cadrul in care se va desfasura nunta.

Exista mai multe tipuri de rochii de mireasa printesa si fiecare tip este potrivit unei anumite siluete. Pentru a te ajuta sa te decizi in privinta croielii rochiei de mireasa printesa potrivita pentru tine, iti propunem cateva sfaturi de care ai putea tine cont:

  • Forma clepsidra. Daca silueta ta prezinta dimensiuni similare la umeri si la solduri, atunci te incadrezi in aceasta categorie. Profita de proportiile echilibrate ale corpului tau si evidentiaza-le prin tipul de rochie de mireasa printesa forma ales.
  • Silueta dreapta sau de forma rectangulara. Daca nu ai o talie bine definita, iar forma corpului tau prezinta dimensiuni apropiate pe toata inaltimea sa, atunci ai o silueta dreapta. Acest tip de siluata prezinta avantajul simetriei, niciuna dintre partile corpului nu este prea mica sau prea mare. Rochia potrivita in acest caz va avea un model care sa scoata in evidenta bratele, umerii sau gatul.
  • Silueta subtire. Acest tip de silueta se preteaza foarte bine la alegerea unui tip de rochie printesa cu linii mai simple si mai curate, indiferent de inaltime. Astfel, se recomanda evitarea rochiilor prea voluminoase sau cu decoratii ample.
  • Forma triunghiulara. Forma triunghiulara presupune dimensiuni mai mici in partea superioara a corpului fata de cea inferioara sau invers. Solutia optima in acest caz este o rochie care sa evidentieze aceste zone ale corpului, fie prin abordarea unor forme mai speciale sau a unei variatii de material, fie prin accesorizare, astfel incat tinuta sa fie echilibrata…

Alege o rochie de mireasa printesa care sa se potrivesca perfect siluetei tale si care sa transforme ziua nuntii intr-o experienta de neuitat!Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.