Cele mai frumoase 20 de rochii de mireasă pentru toamnă - Mireasa Perfecta.ro

Cele mai frumoase 20 de rochii de mireasă pentru toamnă

0 Comentarii

Multe mirese aleg ca evenimentul vieții lor să se petreacă toamna. Da, vorbim despre nuntă! Fiecare mireasă își dorește să fie unică și cât mai frumoasă în acea zi, iar cel mai de preț lucru îl reprezintă rochia de mireasă. Dintre tendințele care se poartă în această toamnă în materie de rochii de mireasă se evidențiază câteva în mod special.

Mireselor mai îndrăznețe li se recomandă rochiile ce au decolteuri adânci. În funcție de modelul rochiei se reglează și cât de adânc va fi decolteul și cum este integrat în toată povestea ei. Aceste decolteuri oferă un plus de senzualitate, iar în momentul în care alegeți să purtați acest gen de rochiță, fiți sigure că toți vor fi cu ochii pe voi!

Dacă faceți parte din seria mireselor mai boeme, deși anul trecut au fost în trend ca toate articolele vestimentare, și nu numai, să beneficieze de prezența franjurilor, ei bine, acest curent este încă prezent. Creatorii de modă au declarat că și în acest an se va pune preț pe franjuri, iar rochiile de mireasă nu fac excepție. Fie că optați ca rochia voastră să fie doar o parte cu franjuri, în mod obișnuit în partea de jos a rochiei, ori să fie toată rochia înfrumusețată de prezența acestor franjuri, să țineți cont și de lungimea și modul cum sunt așezați franjurii.

rochii scurte

Rochii de mireasa retro pentru toamna

Un alt model specific al acestei toamne pentru rochiile de mireasă mai sunt și acele rochii care au mâneci în stil retro. O rochie de acest gen vă va da sentimentul de relaxare, ușoară plutire, veți fi niște ființe diafane și plăpânde. Numai de voi depinde cât de lungi vor fi mânecile și, atenție, chiar dacă sunt frumoase, gândiți-vă că pot fi și destul de incomode!

Nici cele fără umeri nu sunt date uitării. Puteți merge liniștite să vă achiziționați o astfel de rochiță, pentru că și în acest an se vor purta rochiile fără umeri. Veți fi destul de elegante și, mai ales, veți avea acel spirit regal precum femeile cu sânge albastru.

Mai puteți opta și pentru rochiile de mireasă ce au inserții transparente. Oricât de multe inserții va avea rochia voastră sau dacă va fi doar creată dintr-un singur tip transparent, alegeți inserțiile cu modele florale. Veți fi delicate asemenea florilor pe care le veți purta de-a lungul zilei.

rochie pentru toamna

Accesorizarea rochiilor de mireasă cu elemente specifice toamnei și chiar colorate în nuanțe pornind de la crem până la maro reprezintă un trend important. Alegând să respectați această tendință, veți da dovadă de creativitate…

Recomandarea mea este să nu porniți la drum cu idei fixe în ceea ce privește rochița voastră de mireasă, ci lăsați-vă surprinse de imaginația oamenilor ce se străduiesc pentru croirea unor articole atât de speciale și frumoase. Chiar dacă rochița o veți purta o singură dată, să nu vă sfiiți să alegeți acea rochie care vă definește și care, în momentul în care o să o îmbrăcați, vă face să simțiți că ea este alegerea perfectă!

mire si mireasa toamna mireasa cu rochie de toamna mireasa printesa toamna nunta la tara nunta toamna rochie cu bretele pentru toamna rochie de printesa rochie eleganta rochie mireasa cu flori

NEW YORK, NY - APRIL 21: A model walks the runway during the Carolina Herrera 2014 Bridal Spring/Summer collection show on April 21, 2013 in New York City. (Photo by Fernanda Calfat/Getty Images)

rochie mireasa cu trena

Creative wedding photography by Morgan Lindsay Photography

rochie mireasa cu voaluri pentru toamna rochie mireasa pentru toamna rochie mireasa si rochii domnisoare de onoare toamna rochie mireasa simpla toamna rochie mirese brodata rochie mirese plinute pentru toamnaLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.