Ce facem cu rochia de mireasă după nuntă? - Mireasa Perfecta.ro

Ce facem cu rochia de mireasă după nuntă?

0 Comentarii

Rochiei ce nu va mai putea fi purtată de tine niciodată, cel puțin nu în public, va trebui să îi găsești o întrebuințare potrivită. Mai jos vei putea observa sugestiile noastre.

Cu toate că rochia ta a fost un mare succes, a fost extrem de apreciată, chiar dacă există posibilitatea în cel mai rău caz să divorțezi și să îți găsești pe altcineva, o relație care se va finaliza cu o căsătorie, este clar că nu vei mai putea purta aceeași rochie. De aceea, printre sugestiile noastre vei găsi:

  1. O donezi

În ziua de astăzi sunt foarte multe femei care nu au banii necesari pentru a realiza o nuntă, ce să mai spunem de achiziționarea unei rochii de mireasă, care să fie și de calitate? Dacă ești dornică să faci o faptă bună o poți posta pe diverse site-uri de socializare, diverse conturi unde se vând hainele ce au fost deja purtate, făcând astfel o faptă bună și contribuind la dragostea viitorilor căsătoriți.

  1. O vinzi

Bineînțeles că nu o vei putea vinde la un preț mult mai mare decât ai plătit-o, deoarece nu ar fi corect față de cea care dorește să o cumpere. La fel ca și în cazul anterior, îți vei putea face publică oferta pe numeroase site-uri online.

  1. O închiriezi

Dacă o altă persoană se va îndrăgosti de rochia ta, vei putea lua această variantă în calcul. Astfel, îți vei recupera o parte din bani, vei putea să faci fericită o altă persoană și o vei putea și păstra dacă vei fi dornică să o revezi nu doar in poze.

  1. O modifici transformând-o într-o rochie de seară/cocktail

Dacă cunoști o croitoreasă cu experiență, care este pricepută la așa ceva, această rochie va putea deveni una dintre cele mai îndrăgite rochii din propria ta garderobă. Dacă dorești să îi schimbi nuanța, vei putea merge la o vopsitorie. Poate deveni și rochia perfectă pentru botez, dacă va fi la fel, modificată.

  1. Trash de dress

O altă modalitate ar fi să o folosești într-o ședință memorabilă, cum ar fi la mare, chiar pe marginea plajei, atinsă de valurile suave.

rochia-de-mireasa-dupa-nunta

  1. Expunerea în vitrină

Dacă dispui de spațiul necesar la tine acasă și dorești să fie lipsită de orice deteriorare, să o păstrezi o veșnicie, o vei putea conserva în acest mod. Astfel, atât fata, cât și nepoțica o vor putea admira.

  1. Decuparea pentru realizarea de diverse obiecte handmade

Din dantela prezentă la rochia de mireasă vei putea confecționa diverse lucruri handmade, cum ar fi împodobirea unei vaze, folosirea în confecționarea unui pandantiv, chiar vei putea folosi o parte din această dantelă la terminația unor obiecte vestimentare, cum ar fi o rochie sau o pereche de pantaloni scurți.

Vei putea decupa o parte din dantelă și voal pentru a realiza coperta unei cutii sau vei putea să acoperi coperta unui jurnal sau caiet preferat.

  1. O poți transforma în lenjerie, aducându-ți aminte de momentele frumoase de la nuntă ori de câte ori o vei purta…

Indiferent de ceea ce vei realiza, gândește-te bine înainte de a trece la fapte, pentru a nu regreta mai târziu!

trash-the-dress

trash-the-dress-20Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.