Ce culori vor fi la modă în 2019 pentru rochiile de mireasă - Mireasa Perfecta.ro

Ce culori vor fi la modă în 2019 pentru rochiile de mireasă

0 Comentarii

De-a lungul timpului, nuanțele rochiei de mireasă s-au schimbat foarte mult, dar, cu toate acestea, cel mai preferat va fi tot albul sau cel puțin o nuanță asemănătoare acestuia.

Albul va fi mereu apreciat, o nonculoare tradițională pentru rochiile de mireasă, ce semnifică puritate. Toate miresele arată spectaculos în rochiile albe.

De foarte mult timp, implicit în acest an, se recomandă alegerea unei rochii de nuanță diferită de albul imaculat în cazul persoanelor cu tenul foarte deschis. Aceste rochii le vor avantaja doar pe femeile cu tenul mai închis.

Printre cele mai preferate nuanțe deschise au rămas diamantul, culoarea șampaniei, cremul, culoarea cojii de ou, ivory, all of white, dar și culoarea untului.

rochie de mireasa cu flori

La mare căutare în anul 2019 vor fi și rochiile de mireasă multicolore sau care combina puțin două culori.

Culoarea șampaniei este apropiată bejului. Această culoare este potrivită persoanelor cu tenul mai închis.

Ivory este printre cele mai preferate nuanțe ale rochiei de mireasă. Aceasta nu este foarte strălucitoare, este nuanța fildeșului. Este un alb puțin mai închis. Ivory se potrivește oricărei nuanțe ale pielii, nicio femeie nu va fi dezavantajată de această culoare. Chiar dacă ai arsuri solare din timpul verii, vei putea să alege o rochie ivory.

 rochie-mireasa-albastra

Diamantul are o tentă metalizată, potrivită persoanelor mai excentrice.

All of white este o nuanță asociată albului imaculat. Aceste rochii nu se recomandă persoanelor ce au tenul mai deschis. Pentru realizarea pozelor sau a filmării nu este indicat să purtați o astfel de rochie, deoarece vor ieși mai în ceață. Este potrivită mai ales celor cu tenul închis, ușor spre măsliniu.

Culoarea untului este mai deschisă decât culoarea șampaniei. Dă o notă aparte de eleganță, este foarte plăcută, dar va fi și foarte căutată.

Culoarea cojii de ou este mai deschisă decât ivory, foarte potrivită rochiei de mireasă.

Dacă doriți să alegeți o rochie mai colorată, aveți grijă la nuanța tenului, dar și a părului, pentru a nu părea prea palidă. Cele mai căutate vor fi cele alb-roșu, alb-albastru marin, dar și alb-negru.

rochie-de-mireasa-rosie-pentru-2017

O foarte scurtă istorie a rochiei de mireasă:

În Evul Mediu, rochiile de mireasă împrumutau culorile curcubeului, un concept ce avea originea în culturile egiptene. Cele mai preferate erau cele galbene, portocalii sau chiar roșii. Verdele era evitat, considerându-se că femeile ce purtau această nuanță la nunta lor erau de moravuri ușoare, semnificând „câmpurile” pe unde umblase mireasa.

Din anul 1840, când regina Victoria a Angliei a purtat la nunta ei o rochia albă, femeile au început și ele să poarte rochia de aceeași nonculoare. Până atunci, majoritatea, în funcție de banii deținuți, își alegeau rochii argintii. Regina Victoria a decis să poarte alb pentru a simboliza puritatea sufletului și virginitatea. Se mai considera că e indicată pentru a alunga spiritele rele.

Rochiile roz sunt potrivite persoanelor mai romantice, fiind considerată culoarea dragostei, în sensul modern. Rochiile bleu sunt potrivite persoanelor boemice, visătoare, iar cele lila sunt potrivite femeilor spirituale, ce tind spre bogăție.

Un sfat este că atunci când vă căutați nuanța rochiei de mireasă, să o alegeți în funcție de tenul pe care îl aveți. Pentru aceasta, este indicat să comparați culoarea țesăturii cu pielea dumneavoastră, dar la lumina zilei. Verificați și calitatea materialului, dar și strălucirea, dacă sunt pe placul dumneavoastră…

Voi ce nuanță preferați?

rochie-mireasa-colorata rochie-de-mireasa-roz rochie-de-mireasa-roz-pal

rochie mireasa alb cu rosu rochie mireasa in culoriLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.