Pantofi mireasa Badgley Mischka - Mireasa Perfecta.ro

Pantofi mireasa Badgley Mischka

0 Comentarii

Badgley Mischka ofera modele sofisticate de pantofi de mireasa, intr-un stil elegant si simplu. Acestia sunt confectionati din materiale luxoase, executati de cei mai talentati mesteri. Miresele care aleg aceasta marca au sentimentul ca au adaugat ceva unic si valoros tinutei lor, aceasta datorita atentiei creatorului pentru detalii. Pantofii Badgley Mischka sunt la moda si confera feminitate, intr-o varietate de culori, fie ca sunt pantofi plati sau cu tocuri.

modele Pantofi de nunta Badgley Mischka

Pantofii renumitului creator sunt deosebit de atractivi, cu toate detaliile uimitoare: cristale stralucitoare, pietre, trandafiri din tul, facandu-va sa va doriti sa colectionati cat mai multe perechi, atat de potrivite pentru diferite ocazii, nu numai pentru nunti!

Pantofii din aceasta colectie pot fi asortati oricarei tinute si oricarui eveniment…

Din intreaga colectie a lui Badgley Mischka veti gasi cu siguranta perechea care sa se potriveasca stilului vostru si sa va completeze eleganta!

sandale mireasa Badgley Mischka Pantofi de nunta Badgley Mischka model Pantofi mireasa Badgley Mischka pantofi Badgley Mischka pentru nunta baleri mireasa Badgley Mischka pantofi Badgley Mischka pantofi cu pietre Badgley MischkaLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.