Modele de palarii albe de mireasa - Mireasa Perfecta.ro

Modele de palarii albe de mireasa

0 Comentarii

Palariile albe de mireasa castiga tot mai mult teren in fata traditionalului voal. Tot mai multe femei aleg sa poarte astfel de palarii in ziua nuntii, pentru ca isi doresc sa se desprinda de obisnuit, de banal. Aceste femei sunt mirese moderne care vor sa fie unice, originale si sa atraga toate privirile in ziua nuntii lor. Astazi ne-am gandit sa va prezentam cateva modele de palarii de mireasa albe. Cu siguranta veti gasi un model pe placul vostru. Aruncati o privire peste randurile urmatoare si nu veti regreta!

Modele palarii de mireasa

Dupa cum va spuneam, tot mai multe mirese aleg sa poarte in ziua nuntii o palarie in locul voalului. Palariile sunt accesorii comode, care permit realizarea unei coafuri mai simple si care ajuta la crearea unui look modern, feminin si foarte elegant.

Cum sa alegi palaria de mireasa potrivita?

Cand alegi palaria de mireasa, trebuie sa tii cont de rochia de mireasa pe care o vei purta. Astfel, daca rochia de mireasa este simpla, poti opta pentru o palarie de mireasa mai complexa.

Daca rochia de mireasa are diverse aplicatii sau o croiala mai complicata, este indicat sa alegi o palarie de mireasa simpla, discreta si foarte eleganta.

palarie de mireasa barbateasca

Palariile de mireasa albe sunt in topul preferintelor mireselor care aleg astfel de accesorii pentru ziua nuntii.

Exista o gama foarte diversa de palarii de mireasa albe, asa ca veti reusi cu siguranta sa gasiti un model care sa va incante si care sa vi se potriveasca.

Exista palarii de mireasa albe cu boruri largi, cu boruri inguste, stil joben, palarii albe stil cocktail etc. De asemenea, exista palarii de mireasa albe cu motive, cu aplicatii interesante si foarte elegante, cu paiete sau pene…

Toate aceste modele sunt foarte chic si creeaza un look foarte elegant mireselor care le poarta!

palarie de mireasa cu flori palarie alba pentru mirese mireasa cu palarie alba palarie de mireasa frantuzeasca palarie de mireasa 2014Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.