Cum sa alegi palaria potrivita pentru rochia de mireasa - Mireasa Perfecta.ro

Cum sa alegi palaria potrivita pentru rochia de mireasa

0 Comentarii

Tot mai multe mirese renunta in ziele noastre la purtarea traditionalului voal de mireasa. Palariile de mireasa au ajuns in topul preferintelor mireselor pentru ca dau o eleganta aparte celor care le poarta. In plus, palariile sunt accesorii foarte feminine, romantice, care evidentiaza trasaturile cele mai frumoase ale fetei si chiar ascund anumite mici imperfectiuni. Asa ca palariile de mireasa sunt accesoriile perfecte pentru o aparitie foarte originala si moderna.

mireasa cu palarie mare

Exista o gama foarte variata de palarii de mireasa, dar acestea trebuie alese in functie de cateva aspecte foarte importante: rochia de mireasa, forma fetei si coafura.

Este foarte important ca atunci cand alegeti palaria de mireasa sa tineti cont de rochia pe care o veti purta in ziua nuntii. Este indicat ca cele doua sa fie cumparate in acelasi timp, pentru a evita un dezastru in materie de look in ziua nuntii.

palarie de nunta mare

Incercati sa probati mai multe modele si sa cereti ajutorul persoanelor specializate in domeniul nuntilor pentru a gasi palaria de mireasa potrivita.

Daca aveti o rochie de mireasa foarte simpla, puteti alege o palarie de mireasa mai sofisticata, cu aplicatii sau broderii. Look-ul creat este echilbrat si mireasa va arata minunat. Pentru o astfel de rochie de mireasa puteti alege palarii cu boruri largi, din dantela, voal sau chiar tafta.

palarie-mireasa-Kate-Middleton

Daca aveti o rochie de mireasa mai complicata, cu aplicatii sau cu o croiala speciala, ar fi indicat sa alegeti o palarie de mireasa mai simpla, cu un design discret. Alegeti palarii cu boruri mici care nu ies foarte mult in evidenta. Astfel veti fi o aparitie foarte eleganta si feminina in ziua nuntii voastre.

Pentru o rochie de mireasa originala, unica si foarte moderna puteti alege chiar o palarie de mireasa stil cowboy. Veti fi cu siguranta in centrul atentiei in ziua nuntii!

Acum ca stiti cum trebuie sa alegeti palaria de mireasa in functie de rochia de mireasa pe care o veti purta, nu va mai ramane decat sa mergeti sa alegeti modelul potrivit…

palarie mireasa extravaganta palarie mireasa retro palarie de mireasa mare palarii mireasa 2014 palarii mireasa vintage modele de palarii mireasa palarii mireasa simpleCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.