Zodiile care se grăbesc cu căsătoria și care NU - Mireasa Perfecta.ro

Zodiile care se grăbesc cu căsătoria și care NU

0 Comentarii

Este normal ca unii să fie mai grăbiți atunci când vine vorba de căsătorie, iar alții să fie mai reticenți. Din acest motiv, am decis să vă prezentăm ce zodii sunt cele mai dornice de a avea parte, cât mai curând, de căsătorie și care sunt cele care încerc să se ferească mai mult de această ceremonie.

Berbec

Tu ai putea să te măriți și mâine dacă azi apare cineva de care te îndrăgostești la prima vedere. Ai impresia că nu ai cum să îți cunoști partenerul mai bine în câțiva ani decât o faci în prima zi și, de aceea, pentru tine prezentul este singurul care contează. Așadar, ești dispusă să faci totul cât mai repede, fără nicio amânare.

Taur

Tu te gândești bine înainte de a face pasul cel mare, pentru că ai de gând ca acea relație să dureze pentru toată viața. Din acest motiv, nu te grăbești deloc și aștepți să fii ferm convinsă că bărbatul cu care vei face pasul cel mare este cu adevărat alesul.

Gemeni

Ești o fire copilăroasă și, de aceea, de obicei, ai idei foarte idilice despre căsătorie, complet diferite de ceea ce presupune, de fapt. Deși te încântă ideea căsătoriei, dai des înapoi și ești puțin speriată când te gândești la acest lucru.

Rac

Pentru tine, căsătoria înseamnă un cămin fericit și copii. Nu concepi existența fără aceste aspecte și de aceea iubești tot ceea ce ține de căsătorie și tradiții. De mică visezi ziua în care vei fi mireasă și de aceea ești foarte atentă la toate aceste aspecte.

Leu

Pentru tine, nunta este un prilej de a străluci și a ieși în evidență. Dacă ai fi cerută în căsătorie, ai accepta imediat, fără să te gândești prea mult, pentru că aștepți de mult această zi.

Fecioară

Tu te lași convinsă mai greu și, de aceea, nu sunt șanse mari să faci nunta prea curând. Analizezi fiecare aspect din jurul tău, iar singura modalitatea de a te mărita este să te îndrăgostești nebunește de bărbatul visurilor tale.

Balanță

Atunci când spui „căsătorie”, spui „Balanță”. Este visul vieții tale să ai parte de o nuntă ca în povești și îți dorești ca acest lucru să se întâmple cât mai curând. Te grăbești la altar, dar ești și puțin nehotărâtă, iar acesta este motivul pentru care, uneori, dai înapoi și te răzgândești repede. Totuși, dacă întâlnești bărbatul potrivit, este posibil să faci pasul cel mare într-un timp scurt.

Scorpion

Știi întotdeauna ce vrei să faci și, de aceea, cauți mereu un partener cu care să te potrivești, în primul rând, în pat. Analizezi cu atenție aceste aspecte și te ghidezi după ele.

Săgetător

Ești o persoană extrem de sinceră și, de aceea, nu ai niciun secret față de partenerul tău. Astfel, cunoaște exact care este părerea ta despre căsătorie și știe că dacă simți că el este cu adevărat alesul, nu vei avea nicio ezitare atunci când vine vorba de căsătorie. El te lasă liberă deocamdată, deoarece știe că vrei să te mai bucuri puțin de independență.

Capricorn

Dacă ești unul dintre nativele acestei zodii, te vei căsători mai târziu decât alte persoane. Acest lucru nu se întâmplă din cauză că nu îți place ideea, ci pentru că ești mult mai preocupată de carieră.

Vărsător

Dacă el te convinge că este alesul, ai fi în stare să fugi de acasă și să faci nunta în secret. Ești o fire imprevizibilă și, de aceea, ai fi în stare de orice, fără nicio ezitare. De obicei, faci lucruri de dragul partenerului, chiar dacă nu ești ferm convinsă de un anumit lucru…

Pești

Ești extrem de romantică și visezi cu ochii deschiși la ziua în care vei avea parte de o nuntă ca în povești. Pentru tine totuși nu este atât de important când se întâmplă, ci să fie cu persoana potrivită. Pentru tine, cel mai important aspect al vieții este iubirea și, de aceea, te bazezi întotdeauna pe acest lucru. Dacă ai parte de iubire, ești cea mai fericită și nu mai vezi nimic altceva în jurul tău. Din acest motiv ești foarte des catalogată ca fiind o persoană visătoare și cu capul în nori. Pentru tine, iubirea este totul.Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.