Trebuie neapărat să te întâlnești cu acești bărbați înainte de căsătorie - Mireasa Perfecta.ro

Trebuie neapărat să te întâlnești cu acești bărbați înainte de căsătorie

0 Comentarii

Dacă ai impresia că nu ai cunoscut prea mulți bărbați și că nu ești încă pregătită să te așezi la casa ta, trebuie neapărat să îi cunoști pe ei. Nu trebuie să ratezi întâlnirile cu aceste tipuri de bărbați înainte de a îți găsi jumătatea și de a te așeza la casa ta.

Străinul sexy

Încearcă măcar o aventură de câteva zile cu un tip străin, chiar și din altă țară. Nu contează dacă îi cunoști sau nu limba și nici dacă mama ta nu este de acord. Trebuie să vezi cum este să fii cu cineva care a crescut într-un mediu diferit pentru a putea privi viața și din alte puncte de vedere. Chiar dacă această relație nu va evolua și nu va fi nimic serios, merită să încerci și cu siguranță vei rămâne cu niște amintiri minunate.

Tocilarul timid

Toate ar trebui să știm că tocilarul timid poate fi un partener extraordinar în așternuturi. Chiar dacă nu se vede acest lucru la suprafață, poți fi surprinsă de ce vei descoperi în momentul în care ajungi să cunoști mai bine un astfel de bărbat. Merită să încerci acest lucru. Vei fi cu adevărat surprinsă. Nu e așa că te-am făcut curioasă?

Omul de afaceri

Trebuie neapărat să ieși măcar o dată în viață cu un tip care are foarte mulți bani, costum, cravată și o mașină 4X4, albă și cromată. Nu are importanță dacă este într-adevăr om de afaceri, manelist sau politician, sigur te vei alege cu ceasuri scumpe, parfumuri scumpe sau genți Hermes. Lăsând gluma la o parte, astfel de bărbați nu sunt pe placul oricărei femei, dar merită să încerci să te apropii de unul, măcar de amuzament.

Starul

Poate că este foarte greu să ajungi la Jared Leto sau la Smiley, dar sigur găsești un tip drăguț care cântă într-o formație. Dacă nu petreci câteva momente plăcute lângă un bărbat cu părul vopsit, tuns ciudat sau cu cercel în nas, poți considera că ai trăit degeaba până în acel moment. Ar fi păcat să nu faci astfel de nebunii…

Tipul care nu e genul tău

Nu ai voie să te așezi la casa ta înainte de a avea o relație cu un tip pe care nu îl consideri deloc potrivit pentru tine. Fie că este vorba despre un tip prea slab, gras, prea înalt sau prea scund, merită să încerci o astfel de relație. Este posibil să fii mai mult decât surprinsă de ce va ieși. Cine știe cât de romantic și cât de bun la pat poate fi un bărbat pe care tu îl ignori total?!Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.