Top 5 zodii care trebuie să se căsătorească până la 30 de ani - Mireasa Perfecta.ro

Top 5 zodii care trebuie să se căsătorească până la 30 de ani

0 Comentarii

Societatea nu mai promovează căsătoriile, ci încurajează mai degrabă concubinajul. Majoritatea oamenilor sunt de părere că nu îți poți cunoaște niciodată partenerul sută la sută. Rata crescută a divorțurilor arată că partenerii se grăbesc să se căsătorească de tineri, mai apoi dându-și seama că nu sunt fericiți.

Iubirile din tinerețe ne fac să ne îndrăgostim până peste cap și avem impresia că cel de lângă noi e perfect. Ignorăm unele aspecte cu gândul că se vor rezolva de la sine. Avem posibilitatea de a alege dintre multiplele personalități cu care ne intersectăm.

Taur

Taurii cred în iubire adevărată, o găsesc greu, dar atunci când dau de ea, nu o mai lasă. Sunt fideli într-o relație și se așteaptă de la persoana iubită să îi trateze a fel. De mici își imaginează cum va fi nunta și își plănuiesc detaliile. Sunt potriviți căsătoriei și sunt părinți excelenți. Comunică de fiecare dată cu partenerul de viață cu privire la aspectele relației, iar atunci când ceva nu merge, se străduiesc să repare.

Rac

Personalitatea blândă a Racilor liniștește chiar și cele mai sălbatice persoane. Sunt atrași de oameni aventuroși și vorbăreți, care să îi scoată din stările rele pe care le au uneori. Se maturizează repede și știu ce își doresc de la viață. De aceea, sunt potriviți pentru căsătorie de la vârste tinere. Își țin partenerul aproape prin gesturi drăguțe și scot la iveală lucrurile bune dintr-un om.

Fecioară

Fecioarele sun loiale și cred în valorile umane. Crezul nativilor Fecioară este că pentru fiecare om există un suflet-pereche. Se potrivesc cu fiecare tip de om, pentru că știu să înțeleagă defectele și calitățile. Însă sunt selectivi când vine vorba de partenerul de viață și, mai ales, căsătorie. Vor să se simtă liberi lângă persoana pe care și-au ales-o și transmit siguranță. Căsătoria la vârsta de 25-30 de ani este potrivită, pentru că până atunci acumulează experiența necesară.

Capricorn

Femeile Capricorn sunt cele mai bune mame și soții devotate. Căsătoria este ca o religie pentru Capricorni și o respectă cu sfințenie. Nativii Capricorn își iau exemplu părinții și pe baza căsniciei lor își întemeiază și ei familia. Visează la o curte mare cu copii care se joacă zgomotos și seri petrecute la masă, cu familia. Se pot căsători de tineri, pentru că își stabilesc principiile și nu sunt persoane schimbătoare. Persoana pe care și-o aleg ca partener de viață rămâne pentru totdeauna…

Pești

Peștii se atașează foarte tare de o persoană, iar atunci când au norocul de a găsi iubirea vieții, totul iese ca în povești. Mariajul perfect este cel al Peștilor. Armonia din familie este invidiată de toată lumea, iar secretul fericirii nu există. Pur și simplu sunt fericiți pentru că sunt împreună. Nativii Pești își prețuiesc partenerul de viață și știu cum să-l facă să se simtă special. Nu apelează la cadouri scumpe, ci la dovezi zilnice de iubire. Ei singuri aleg să se căsătorească de tineri pentru a petrece cât mai mult timp alături de persoana iubită.

[widget id="rssimages-7"]