Top 5 zodii care se căsătoresc din interes - Mireasa Perfecta.ro

Top 5 zodii care se căsătoresc din interes

0 Comentarii

Deşi iubirea este, de cele mai multe ori, motivul căsătoriei dintre două persoane, unele sunt determinate în primul rând de avantajele financiare atunci când fac acest pas. Pentru ele, ,,dragostea trece întotdeauna prin stomac”, iar stabilitatea financiară este la fel sau poate chiar mai importantă decât iubirea.

1.Scorpionul nu suportă să trăiască modest şi visează la un stil de viaţă confortabil, în primul rând din punct de vedere financiar. Cum banii sunt extrem de importanţi, acesta poate rupe oricând chiar şi o relaţie de lungă durată dacă simte că nu îi este asigurat acest confort financiar. Însă, dacă stabilitatea sa financiară este rezolvată, Scorpionul se poate ataşa emoţional de partenerul de viaţă şi îi poate fi loial viaţa întreagă.

  1. Capricornul este extrem de pragmatic, stăpân pe sine şi instabil în ceea ce priveşte relaţiile de lungă durată. Deşi este destul de romantic, nu lasă să se vadă acest lucru, ci preferă să închieie relaţii bazate în special pe stabilitatea financiară. Este ferm convins că un viitor fericit depinde, în primul rând, de stabilitatea financiară, deci aceasta este prioritară pentru el. Dacă căsătoria va fi cea mai uşoară modalitate pentru a reuşi ceea ce şi-a propus, nu se va răzgândi pe parcurs, însă îşi va aprecia partenerul pentru tot ce-i oferă şi-l va răsplăti în cel mai bun mod.
  1. Vărsătorul este convins, de asemenea, că o căsătorie bine aleasă îi va rezolva toate problemele economice şi îi va aduce liniştea şi confortul de care are nevoie. Spre deosebire de nativii altor zodii, acesta nu poate însă începe o astfel de relaţie fără să se implice sentimental, însă este convins de importanţa banilor în această situaţie. Deşi la început se va da o adevărată luptă între aceste două convingeri ale sale, stabilitatea materială va avea întâietate la final, însă va reuşi cumva să împace ambele părţi şi să se bucure de viaţa de familie.
  1. Fiind prin natura sa destul de leneş şi producând mai greu sume importante de bani, Leul preferă oricând o căsătorie din interes, care să îi asigure rapid şi fără mare efort confortul econimic. Deşi este destul de visător şi nu pare a fi chiar cu picioarele pe pământ, poate isca discuţii dintre cele mai violente dacă partenerul de viaţă nu îi asigură stabilitatea financiară mult dorită. Nu poate fi considerată totuşi o persoană rea, însă cu siguranţă ca face orice îi va sta în putere pentru a reuşi ceea ce şi-a propus…
  1. Gemenii, cunoscuţi pentru latura lor duală, intră într-o relaţie din interes la început, pentru ca să ajungă să se îndrăgostească cu adevărat de partenerul de viaţă. Aceasta este situaţia ideală pentru aceşti nativi, căci au toate şansele să descopere iubirea în goana lor după bani, fiindu-le astfel împăcată atât latura financiară, cât şi cea sentimentală. Vor şti mereu să-şi respecte şi să-şi aprecieze partenerul de viaţă, iar loialitatea pentru acesta va fi totală.


Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.