Top 5 cele mai interesante idei de candy bar pentru nunta - Mireasa Perfecta.ro

Top 5 cele mai interesante idei de candy bar pentru nunta

0 Comentarii

Atunci când vorbim de o petrecere, trebuie neapărat să avem în vedere câteva elemente, de la temă, locaţie, muzică şi până la meniu. Toate ne dau bătăi de cap, mai ales dacă vorbim de un eveniment sofisticat. Vedeta petrecerilor reuşite, cea care în ultimul timp devine nelipsită de la orice eveniment, este masa aceea umplută cu tot felul de prajituri, care mai de care pregătite să îţi fure ochii. Da, aţi ghicit. Vorbim de candy bar. De dragul lui, toată lumea e dispusă să renunţe la siluetă!

candy bar nunta

În cazul în care nu prea aveţi idee de cum anume să realizaţi un candy bar reuşit, noi vă oferim câteva idei!

  1. Candy bar-ul cu de toate

O metodă de a fi pe placul tuturor este aceea de a crea un candy bar care să conţină de toate. Bomboane, prajituri de toate felurile, vată de zahăr, dar se pot pune şi fructe sau creme. Dacă vreţi să arătaţi că ştiţi ce este la moda, alegeţi, de exemplu, sa faceţi sau să cumpăraţi cupcakes, cake pops, macarons. Dar şi prăjiturile clasice precum torturile, brioşele, tartele îi pot face pe invitaţi să se lingă pe degete. Aveţi grijă însă la modul în care aranjaţi toate dulciurile, dar şi să nu fie prea încărcat candy bar-ul.

  1. Candy bar-ul copilăriei

De câte ori nu aţi vrut să mâncaţi prăjiturile pe care vi le gătea mama? Ei bine, acum puteţi face asta dacă alegeţi un candy bar care să conţină doar prăjituri tradiţionale. Cu siguranţă le veţi face o surpriză plăcută invitaţilor dumneavoastră. Gătiţi în casă toate dulciurile şi aveţi grijă să nu adăugaţi în reţetă nimic procesat. Cu ce vă puteţi surprinde oaspeţii? Cu ciocolată de casă, brioşe, cornuleţe, eclere, negrese, papanaşi, dar şi gemuri făcute în casă. Nu vă faceţi griji că nu vor arăta precum candy bar-urile pe care le vedeţi în poze. Dacă alegeţi câteva suporturi frumoase de prăjituri alături de care puneţi aranjamente florale, dar şi feţe de mese deosebite, cu siguranţă candy bar-ul vostru va fi atracţia serii.

  1. Candy bar-ul cu surprize

Atunci când te gândeşti să organizezi un candy bar, fii originală şi fă în aşa fel încât invitaţii tăi să ştie că ai ţinut cont şi de ei. Cum poţi face asta? Pregătind prăjiturele cu răvaşe sau punând printre dulciuri tot felul de mesaje care să îi amuze. Poţi pregăti prajiturele sau mere caramelizate în care să înfingi beţişoare pe care să scrie numele lor.

  1. Candy bar-ul fără calorii

În condiţiile în care toată lumea este înnebunită după diete, poţi adopta un candy bar în care să pui doar prajituri dietetice. Vei face pe plac multor doamne şi domnişoare care vor sosi la petrecerea ta. Trebuie doar ca din reţetele clasice să scoţi atât zahărul, cât şi produsele ce conţin multe calorii. Astfel, poţi înlocui zahărul cu un îndulcitor lichid şi să încerci să nu mai foloseşti untul, uleiul, ciocolata, alunele. Poţi, de exemplu, să găteşti cupcakes sau cheescakes, dar poţi pune pe masă şi fructe…

  1. Candy bar-ul care ştie ce-ţi doreşti

În cazul în care vrei să fii gazda perfectă, noi îţi propunem ca înainte să te apuci de candy bar să întrebi pe fiecare invitat care sunt preferinţele sale în materie de prăjituri. Apoi fă în aşa fel încât pe masa ta să se regăsească toate dulciurile preferate ale oaspeţilor tăi. Poţi pregăti, de asemenea, câte o porţie pentru fiecare în parte. Utilizează platouri drăguţe cu mesaje, pentru ca invitaţii să ştie că le-ai îndeplinit dorinţele.

aranjament candy bar candy bar cu macaron candy bar pentru copiiCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.