Top 3 zodii de bărbați care sunt îngeri înainte de căsnicie și niște drăcușori după - Mireasa Perfecta.ro

Top 3 zodii de bărbați care sunt îngeri înainte de căsnicie și niște drăcușori după

0 Comentarii

Lupu-și schimbă părul, dar năravul, ba! Cu siguranță este una dintre zicalele pe care le auzim cel mai des, iar asta se întâmplă din timpuri străvechi. Ei bine, uneori, este valabilă și în cazul bărbaților, și nu numai.

Unii bărbați par adevărați sfinți atunci când sunteți la începutul relației, dar, odată ce timpul trece, încep să își arate adevărata față.

Iată care este topul celor trei semne zodiacale ale bărbaților care, odată ce au spus „Da”, își arată adevăratul chip.

Leu

Ca în multe alte cazuri, probabil nu este deloc o mirare să vedem Leul în cap de listă, doar și el se vede de multe ori cel mai bun la orice, nu?!

Ei bine, dacă la începutul relației Leul este dispus să mai cedeze sau să se mai lase ușor dominat de partenera sa, lucrurile nu stau la fel și după căsnicie. Va începe treptat să își arate colții și nu-i va fi deloc teamă să te contrazică. Dacă aveai impresia că este unul dintre cei mai buni bărbați, cu siguranță după un an de căsnicie, cel mult, vei avea ocazia să-l cunoști așa cum este el cu adevărat.

Dacă totuși mai intenționezi să îl „dirijezi”, ar fi bine să nu iei un avânt prea mare, deoarece ai putea avea parte de unele mici surprize, unele care nu ar fi tocmai cele mai plăcute.

Taur

Iată-l și pe cel de-al doilea candidat pe această listă, Taurul.

Nu trebuie să te sperii dacă Taurul te va ține ca într-o cutie de sticlă odată ce ești oficial numai al lui. Dacă la început mai lăsa ca și alte persoane să te admire, de acum înainte nimeni nu va avea dreptul să întoarcă capul după tine pe stradă.

Trebuie să înțelegi că de acum ești doar a lui și a nimănui altcuiva, chiar dacă pentru tine această idee este una greu de acceptat. Va avea grijă de tine ca de ochii din cap, însă dacă ajungi să-l superi cu ceva, mai ales cu un flirt inocent cu alt bărbat, fii sigură că ți-ai dat foc la casă de una singură!

Un lucru este clar: poți să îți iei ușor adio de la ieșirile în oraș cu fetele și de la plimbările prin parc fără ca el să îți fie la braț.

Berbec

Berbecul caută ca, odată ce a pus mâna pe tine, după ce te-a vânat mult timp, să fii tu cea care încearcă să-i mențină interesul viu. Trebuie mereu să găsești modalități noi prin care să-l surprinzi și va trebui să fii mereu la dispoziția lui…

Cu siguranță zilele tale nu vor fi unele dintre cele mai lejere, dar va trebui să te sacrifici de dragul căsniciei. Berbecul va fi ușor mofturos și pretențios, lucru care, pentru tine nu va fi ceva ușor de suportat. Dacă nu vrei să-i vezi fața mai puțin frumoasă, ei bine, află că ai multe de tras alături de el, dar nici să te gândești că va fi un calvar căsnicia ta, nu este chiar atât de grav!Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.