Top 10 cele mai neobişnuite cereri în căsătorie - Mireasa Perfecta.ro

Top 10 cele mai neobişnuite cereri în căsătorie

0 Comentarii

Cu siguranţă fiecare viitoare mireasă îşi doreşte ca momentul în care este cerută în căsătorie să fie unul de neuitat. Momentul în care spui „DA” trebuie să fie unic, iar pentru ca acest lucru să se întâmple, este nevoie ca viitorul soţ să pună la cale ceva ieşit din comun. Iată un top 10 al celor mai neobişnuite cereri în căsătorie.

10. Pentru ca cererea în căsătorie să fie nemaipomenită, trebuie ca viitoarea mireasă să nu aibă nici cea mai vagă idee despre ceea ce urmează să se întâmple. Oricât de banal ar suna, una dintre cele mai neobişnuite cereri în căsătorie poate fi atunci când iubita merge după pâine. Cu siguranţă va fi mai mult decât surprinsă.

9. O altă idee neobişnuită de cerere în căsătorie este să mergi alături de aleasa ta într-un loc foarte aglomerat, cum ar fi centrul unui oraş mare, şi să îi propui în mijlocul mulţimii să devină soţia ta. Emoţiile vor fi cu siguranţă pe măsura aşteptărilor.

8. Dacă eşti mai curajos din fire, poţi simula o cădere de pe un bloc înalt. Prietenii tăi te pot aștepta jos cu o saltea enormă pe care să scrie marea întrebare. Printre lacrimi, răspunsul va fi cel aşteptat.

7. Dacă iubita ta are un loc preferat, unul special de care este legată, ai face bine să profiţi şi acela să fie locul în care să o ceri în căsătorie. Nu trebuie să ai emoţii că nu va fi surprinsă. Nicio clipă nu se va gândi că ai ales acel loc atât de frecventat de ea.

cerere in casatorie neobisnuita

6. Firea ta de artist te poate ajuta într-un moment atât de special cum este cererea în căsătorie. Dacă ai înclinaţii către dans, este un lucru foarte original şi spectaculos să organizezi un flashmob la care să ia parte şi viitoarea ta soţie. Nu se va gândi niciun moment că dansul va fi întrerupt pentru ea.

5. Dacă vrei să îi înseninezi ziua iubitei tale, aşa cum nu ai mai făcut-o niciodată, în momentul în care îţi trimite mesajul de ,,Bună dimineaţa” întreab-o simplu dacă vrea să fie soţia ta. Ai grijă să fii în apropierea casei cu inelul şi cu un buchet de flori, pentru a nu rata emoţiile.

4. Locul de muncă este acel spaţiu în care, de cele mai multe ori, domneşte rutina. Dacă vrei să spargi monotonia, ai face bine să mergi la biroul iubitei tale şi să îi adresezi marea întrebare. Se va simţi mai specială ca niciodată.

3. Pe locul trei în top 10 al celor mai neobişnuite cereri în căsătorie se află o idee originală. Invit-o pe iubita ta la tine şi vopseşte-ţi faţada casei cu întrebarea specială. Vei avea ceva de muncă, dar poţi să fii sigur că ea nu va uita niciodată gestul tău.

2. Dacă eşti curajos şi vrei să îţi surprinzi iubita ca nimeni altul, caută motiv pentru o ceartă şi aleargă „nervos” spre casa ei. Ea te va aştepta gata de „război”, iar tu o vei întâmpina cu inelul şi un buchet mare de flori…

1. Pe primul loc în top 10 cele mai neobişnuite cereri în căsătorie se află ceva special. Propune-i iubitei tale să vă despărţiţi, cu motivul că vrei să închei relaţia pentru o alta: pentru că vrei să nu mai fie iubita, ci soţia ta. Dacă eşti un actor bun, va ieşi cu siguranţă!Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.