Top 10 cele mai importante reguli ca să te placă soacra - Mireasa Perfecta.ro

Top 10 cele mai importante reguli ca să te placă soacra

0 Comentarii

Cele mai importante reguli ca să te placă soacra sunt acele reguli foarte uşor de încălcat. Orice femeie îşi doreşte să aibă o relaţie perfectă cu femeia care i-a dăruit bărbatul de care s-a îndrăgostit, dar, de multe ori, această relaţie este extrem de fragilă. Este vorba totuşi de două femei care iubesc acelaşi bărbat şi care au nevoie de atenţia acestuia. Noi venim în ajutorul tău cu top 10 cele mai importante reguli ca să te placă soacra.

10. Dacă vorbim de prima întâlnire, este clar că vorbim şi de prima impresie. Dacă impresia pe care i-o faci soacrei în acest moment este una bună, ai făcut primul pas important în relaţia cu ea. Este important să fii naturală, să fii tu însăţi şi să încerci să găseşti puncte comune cu soacra ta pentru a avea discuţii relaxante.

9. Pentru soacra ta este foarte important să îi tratezi copilul aşa cum îl tratează şi ea. Doreşte să vadă că îi oferi atenţie şi că discuţi cu el în momentul în care vrei să iei o decizie, indiferent cât de minoră ar fi aceasta.

8. O soacră va vedea mereu mai mult decât este de fapt. Trebuie să eviţi neapărat să îi dai ceva de bănuit în vreo privinţă. Dacă eşti o persoană foarte sociabilă, evită să fii înconjurată de persoane de sex masculin în prezenţa soacrei. Chiar dacă pentru tine şi soţul tău nu este nimic ieşit din comun, evită să o superi cu aşa ceva.

7. Pentru o relaţie bună cu soacra ta, pentru ca aceasta să te placă, este important să vadă că ai nevoie de ea în viaţa ta şi că ţii cont de sfaturile ei. Începe de la lucruri simple. De exemplu, aşa cum apelezi la mama ta pentru o reţetă nouă, poţi să o suni şi pe ea să îi ceri părerea. Va aprecia foarte mult acest lucru.

6. Trebuie să fii conştientă că soacra ta te va observa mereu din umbră. O altă regulă pentru ca ea să te placă este să ai un comportant frumos în societate, un comportament care să îi dea de înţeles faptul că soţia fiului său este o adevărată doamnă.

5. Soacrele apreciază mereu gospodinele. Astfel, asigură-te că de fiecare dată când vine soacra în vizită, casa ta arată impecabil şi că toate lucrurile sunt la locul lor. De asemenea, trebuie să vadă că puiul ei e îngrijit corespunzător, aşa că mâncarea nu trebuie să lipsească niciodată.

4. Pentru soacră este important să menţină contactul cu fiul ei, iar tu, în calitate de noră, trebuie să fii ca şi o punte între cei doi. De câte ori ai ocazia, aminteşte-i soţului să îşi sune mama, iar tu transmite-i prin intermediul lui salutări şi toate cele bune. De asemenea, să nu uitați să o vizitaţi din când în când.

3. O altă regulă importantă pentru ca soacra să te placă este să nu uiţi de evenimentele de familie, cum ar fi zile de naştere şi alte festivităţi, şi să te ocupi îndeaproape de organizarea acestora.

2. De câte ori are nevoie de ajutor, trebuie să fii prima care se oferă. Astfel, soacra te va vedea mereu ca pe un membru al familiei şi nu îţi va căuta nod în papură…

1. Regula de aur pentu ca soacra să te placă este să îi oferi acesteia ce i-ai luat, adică cel puţin un nepoţel. Dacă o vei face bunică, va fi un avantaj şi pentru tine: atenţia ei nu va mai fi mereu îndreptată în direcţia ta.Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.