Stresul dinaintea nuntii - Mireasa Perfecta.ro

Stresul dinaintea nuntii

0 Comentarii

Stresul dinaintea nuntii este ceva dificil, dar perfect normal. Oamenii sunt influentati de stres in diferite feluri, asa ca trebuie sa stiti cum sa va descurcati cu aceste probleme si sa va puteti bucura de momente minunate si unice din viata voastra.

Nunta se apropie si probabil va da un sentiment de insecuritate. Nu este ceva neobisnuit pentru oameni sa capete sindromul stresului premarital. Ba, dimpotriva, este ceva foarte comun, de care nu scapa nimeni.

Depasirea acestor momente stresante sau descurajante poate fi extrem de dificila, dar cu putina concentrare, aceste momente pot fi lasate in urma cu usurinta.
Stresul premarital poate fi generat de o multime de factori care pot duce la confuzii sau schimbari de dispozitie.

Pregatirile de enunta si teama de esec ii pot face pe oameni nesiguri in legatura cu ei insisi, dar si cu decizia pe care au luat-o. Casatoria este o hotarare importanta, iar daca voi credeti ca este timpul sa faceti marele pas, atunci cu siguranta asa este.

Pregatirile de nunta si incercarea de a face totul perfect pot duce la aparitia stresului. dar tinand seama de cateva idei puteti depasi cu mare usurinta aceste momente.

Prima idee este sa cereti ajutor la pregatirile pentru nunta. Sa incercati sa faceti totul singure nu este tocmai asa usor. Va veti stresa mai mult decat ar trebui si va va face mult mai iritata, ceea ce s-ar rasfrange si asupra pielii (riduri, cosuri, piele etc.) sau asupra tensiunii, cu care nu este de glumit.

Delegarea unor sarcini membrilor familiei sau prietenilor este cea mi buna solutie pentru voi, in plus, acestia se vor simti importanti. Si… cu cat mai multe treburi delegate, cu atat mai putin stres pentru voi si mai multi prieteni sau rude fericite!

O alta solutie este efectuarea unor exercitii antistres. Inchideti ochii si ganditi-va la ceva frumos. Este una dintre cele mai simple tehnici de relaxare. Respirati incet si incercati sa va reglati expiratia. Astfel, ritmul cardiac se va domoli si va va face sa va simtiti mai bine.

Sau puteti opta pentru o plimbare in parc, pe jos sau cu biclicleta. Natura are un efect calmant. Aerul curat si relaxarea va vor ajuta sa va simtiti minunat, iar imbinarea lor cu miscarea ceruta de pedalare este de doua ori mai reconfortanta.

Masajul si aromoterapia pot relaxa trupul si mintea, iar, in cazul mireselor agitate cu pregatirea nuntii, se recomanda amandoua. Aceste practici stravechi vor functiona si in cazul vostru, cu siguranta.

Nu uitati si de somn. Daca reusiti sa nu va culcati prea tarziu si sa nu dormiti nici mai mult, nici mai putin de sapte ore, garantat veti avea mai multa energie, dar si rabdare in rezolvarea tuturor treburilor…

Orice modalitate ati alege, ganditi-va mai intai ca nunta este un moment frumos. Faceti liste, delegati treburile si nu va lasati prada stresului inutil!Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.