Sfaturi pentru organizarea nunții la castel - Mireasa Perfecta.ro

Sfaturi pentru organizarea nunții la castel

0 Comentarii

Consultând specialiștii în domeniu, am reușit să sintetizăm câteva sfaturi pentru organizarea nunții la castel. Simplă sau complicată, putem să afirmăm cu siguranță că este ceva deosebit, inedit!

Castelul este deseori asociat cu romantismul, cu ideea de imperial. Aceste asocieri fac din locația respectivă spațiul perfect pentru o petrecere de nuntă. Alegerea unei teme într-un spațiu atât de deosebit reprezintă un plus pentru buna desfășurare a evenimentelor. În continuare vă prezentăm teme pentru o petrecere de vis la castel!

1.    Medieval
Întreaga ta petrecere de nuntă poate fi sub semnul medievalului. Costumele, muzica și atmosfera trimit invitații într-un univers minunat! Serviți mâncare specifică acelei perioade și nu uitați de acel decor care va surprinde și marca ochiul critic al celor prezenți.

2.    Visul
Visul, castelul, romantismul… toate aceste trei elemente sunt ingredientele perfecte pentru o nuntă de neuitat într-o asemenea locație. Nunțile cu tema „Visul” tind să fie numeroase. Gândiți-vă la culorile care vă apar în minte când spuneți cuvântul „vis”. Amestecați rozul cald cu bleu. Și dacă tot vorbim despre jocul de lumini, am putea combina albul și argintiul.

3.    Imperial
Regele și regina… mirele și mireasa. Haideți să ne gândim la acele cupluri regale care își unesc destinele și sărbătoresc petrecerea de nuntă într-un castel uriaș. La intrare este inedit să angajăm jongleri care să creeze atmosfera acelor timpuri. Intrarea miresei în acest cadru este extrem de importantă. Imaginația poate zburda liniștită în acest caz și ne putem gândi la metodele cele mai extravagante prin care aceasta și-ar putea face intrarea.

4.    Gotic
O personalitate puternică poate alege stilul gotic pentru petrecerea de nuntă la castel. Pentru rochia miresei este de preferat corsetul care strânge perfect partea superioară a corpului. De asemenea, în cazul acestei locații, dramatismul poate fi ridicat până la paroxism. Putem realiza un decor inedit. Apelăm la flori de un roșu accentuat în combinație cu negru. Chiar dacă negrul nu este reprezentativ pentru nuntă, acele flori negre pe care le alegem pentru decor dau dovadă de o eleganță specială, creează o atmosferă aparte.

Este de preferat ca petrecerea să înceapă exact la apusul soarelui, pentru a integra oamenii perfect în acel sentiment gotic.

5.    Personaje celebre
Castelul este o locație care ne permite să alegem teme diferite, subiecte care se pliază perfect pe personalitatea noastră. Cei care se gândesc să aleagă un cuplu celebru sunt încurajați să o facă. Acest lucru nu dă dovadă de lipsă de originalitate, ci de transpunere a întregii săli într-o nouă lume.

Am oferit câteva teme pentru o nuntă la castel. Se observă cât de specială este această locație și câta emoție poate transmite. Un ultim sfat în legătură cu decorarea acestui spațiu minunat: în afară de nunta în stil gotic, toate celelalte acceptă o floare ce reprezintă regalitatea. Probabil că v-ați dat seama la ce floare ne referim: crinul imperial…

Haideți să ne lăsăm imaginația să zburde și să transpunem în realitate nunta noastră de vis din castel!Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.