Recorduri în nunți și căsnicii - Mireasa Perfecta.ro

Recorduri în nunți și căsnicii

0 Comentarii

Cea mai lungă căsnicie a durat 86 de ani. Asemenea recorduri reușesc să ne surprindă și să realizăm că în iubire totul este posibil. În continuare vă vom surprinde și pe voi cu astfel de exemple de recorduri.

Cea mai mare diferență de vârstă dintr-un cuplu este de 86 de ani. Mireasa avea doar 22 de ani în momentul în care a fost luată de soție de un bărbat de 105 ani.  Tânăra mireasă a înlocuit-o pe fosta soție a bărbatului, cea din urmă având vârsta de 69 de ani.

Cel mai înalt cuplu din lume este format din Keisha Bolton, 1,96 m, și Wilco van Keep, ce avea 2,13 m. Aceștia s-au cunoscut la „Tall Person’s Club”, amândoi fiind în căutarea unui partener la fel de înalt.

Cel mai scund cuplu din lume nu depășește înălțimea de un metru. Douglas da Silva măsoară 89 de cm, iar Claudia Rocha are doar 91 de cm înălțime.

În continuare vom vorbi și despre tortul de nuntă ce a intrat în Cartea Recordurilor. Cel mai mare tort a avut cinci metri și 20 de centimetri înălțime și cântărea 6800 kg. La acesta au lucrat nici mai mult, nici mai puțin de 57 de cofetari.

Cea mai lungă logodnă a durat 67 de ani. Cei doi s-au logodit în momentul în care aveau 15 ani și au avut parte de o nuntă abia la vârsta de 82 de ani.

Recordul celor mai multe căsătorii este deținut de Glynn Wolfe. În 88 de ani acesta s-a căsătorit de 29 de ori, cea mai scurtă căsnicie a durat doar 19 zile, iar cea mai lungă, șapte ani. Acesta s-a căsătorit în anul 1996 cu femeia care deține același record pentru cele mai multe căsătorii.

Françoise Fernandez, în vârstă de 96 de ani, și Madeleine Francineau, care era cu doi ani mai tânără, au demonstrat că dragostea nu ține cont de vârstă, aceștia fiind cei mai vârstnici miri.

Recordul în materie de reînnoire de jurăminte este reprezentat de căsătoria de 83 de ori cu același soț…

Cea mai scumpă nuntă a costat 55 milioane de dolari. Petrecerea a ținut șase zile și șase nopți și a inclus și un concert al cunoscutei Kylie Minogue.Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.