Povești incredibile despre nunți și persoane grase - Mireasa Perfecta.ro

Povești incredibile despre nunți și persoane grase

0 Comments

În general, supraponderalii au multe alte probleme în afară de cele de sănătate. Deseori, aceștia se simt jigniți și rușinați atunci când nu încap în anumite haine, când trebuie să și le facă pe comandă sau atunci când se fac glume cum că ar trebui să cumpere două bilete pentru a avea parte de loc într-un mijloc de transport. Am cules povești impresionante de la unele persoane supraponderale și am decis să le împărtășim și cu voi.

Nu a putut să își cumpere rochie de mireasă din cauza greutății

Claire Donnelly din Marea Britanie a avut parte de un adevărat șoc în momentul în care a realizat că nu își poate găsi nicio rochie de mireasă, deoarece este refuzată de toate vânzătoarele din magazinele de specialitate. Una dintre vânzătoare i-a zis direct femeii că nu are rost să mai încerce să caute rochie, deoarece nu există mărimi pentru femeile atât de grase și că la bugetul pe care îl deține Claire (500 de lire) nu are cum să își permită absolut nicio modificare. Până la urmă aceasta a reușit să găsească o rochie de mireasă însă s-a simțit foarte prost din cauza vânzătoarei care i-a spus fără vreo remușcare acele lucruri.

Era prea gras pentru a putea obține custodia copiilor

Un tată a pierdut custodia celor doi copii din cauza unui medic ce a declarat că este prea gras pentru a putea avea grijă de aceștia într-un mod corespunzător. Copiii canadianului aveau cinci ani și respectiv șase ani și au fost dați spre adopție din cauză că bărbatul a pierdut procesul. Mama celor doi copii a fost internată într-un spital după o cădere nervoasă, iar tatăl era singurul care putea avea grijă corespunzător de copii. Bărbatul a început să țină o dietă strictă pentru a putea slăbi, astfel recuperând și copiii.

Mayra Rosales

A fost achitată într-un caz de crimă doar pentru că era prea grasă

Mayra Rosales este o femeie în vârstă de 31 de ani din statul american Texas. Aceasta a devenit subiectul unui reality show, deoarece avea 500 de kilograme și a mințit judecătorii în timpul unui anchete legate de moartea nepotului ei. Aceasta a declarat că s-a rostogolit peste băiețel și l-a sufocat, dar mai apoi s-a demonstrat că nu are cum să se întâmple așa ceva, deoarece femeia era prea grasă pentru a se putea mișca în vreun fel. În cele din urmă, polițiștii din Texas au descoperit că Mayra Rosales a vrut să își acopere sora, mama băiețelului, deoarece aceasta îl bătuse cu o perie în cap chiar în ziua în care acesta murise. S-a dovedit că băiatul a murit din cauza unei lovituri puternice la cap.

Kenlie Tiggeman

Era prea grasă pentru a intra într-un avion

Kenlie Tiggeman este o femeie din New Orleans și a reușit să atragă atenția întregii prese internaționale după ce a dat în judecată compania aeriană care nu a vrut să îi elibereze un bilet pe motivul că este mult prea grasă pentru a fi susținută de scaunele lor. Această companie aeriană avea o politică privind persoanelor supraponderale. Acestea trebuie să cumpere două bilete în cazul în care nu încap perfect pe un scaun al avionului.

Claude Jackson

Era prea gras pentru a putea intra la pușcărie

Un bărbat a fost declarat prea gras pentru a putea intra la pușcărie. Acesta a fost implicat într-o altercație într-un bar, iar în urma acestui lucru a spart o sticlă de capul altui client. Deși Claude Jackson a primit inițial o pedeapsă de câteva luni pentru că a rănit grav un om, după aceea acesta a primit o adeverință medicală ce îl declara inapt pentru a face închisoare. La doar 21 de ani, Claude a avut trei atacuri de cord, suferea de diabet, artrită, iar viața lui putea fi pusă în pericol din cauza condițiilor nu tocmai bune din închisoare. Totuși, tânărul a executat o pedeapsă ce a constat în muncă în folosul comunității…

sursa: abcnews.go.comCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.