Pe cine NU trebuie să invităm la nuntă - Mireasa Perfecta.ro

Pe cine NU trebuie să invităm la nuntă

0 Comentarii

Atunci când faci lista de invitați împreună cu viitorul tău soț, trebuie să fiți conștienți că aceasta nu trebuie să fie interminabilă și trebuie să fiți foarte atenți pe cine invitați și pe cine nu.

Cu siguranță sunt anumite nume la al cărui auz sau menționare amândoi spuneți clar și răspicat „NU”.

Însă, care sunt acele persoane care nu trebuie să facă parte din această listă a invitaților?

Foștii/fostele iubiți/iubite

O urare făcută de sărbători sau un salut din politețe nu înseamnă că trebuie să asigurați un loc de invitat unul la nunta celuilalt. Chiar dacă nu vă urâți de moarte sau ați trecut demult peste despărțire, tot pot exista unele mici „urme” care ar putea provoca scene de gelozie.

Cu siguranță nimeni nu vrea să vadă un partener sau o parteneră din trecutul tău sau al soțului tău care să-și manifeste frustrările la nunta voastră, acest lucru poate afecta serios atmosfera petrecerii.

Acea „prietenă” care a fost mereu în centrul atenției la petreceri

Cu toate avem o astfel de presupusă prietenă care a ieșit mereu în evidență la petreceri și nu neapărat pentru că a fost cea mai „cuminte”. Chiar dacă este vorba de un eveniment elegant și important pentru tine, fii sigură că nu va avea rețineri în a se manifesta așa cum are obiceiul să o facă atunci când vine vorba de o petrecere.

Rudele „guralive”

Cu toții avem astfel de rude, unele pe care nu le dorim prezente nici măcar în aceeași încăpere în care stăm la un alt eveniment, cu atât mai puțin la nunta noastră.

Acestea vor căuta mereu să critice sau să bârfească lumea din jur, dar dacă totuși sunteți obligați să le invitați, încercați pe cât posibil să nu stați în preajma lor, deoarece vor reuși doar să vă indispună prin tot felul de comentarii fără rost.

Copiii prietenilor

Aceștia sunt adevărați „monstruleți” atunci când vine vorba de a sta cuminți la un eveniment unde este mereu agitație. Chiar și atunci când trebuie să stea jos, aceștia se fâstâcesc mereu și nu își pot păstra calmul.

Din păcate, este destul de dificil să spui acelor invitați care sunt și părinți să nu vină cu copiii lor, mai ales dacă nu au în grija cui să-i lase. Ai putea lua în calcul posibilitatea de a angaja o persoană care să se ocupe de ei pe parcursul petrecerii și să fie amenajată o sală numai pentru ei.

Prietenii care au obiceiul de a exagera cu alcoolul

Aceștia pot fi personajele principale în iscarea unui scandal care cu siguranță nu-și are rostul și nici nu ar fi un moment oportun pentru unul. Este o seară în care trebuie să te bucuri și să fii în centrul atenției, nu un arbitru pentru un meci de box sau o bătaie.

Trebuie să fiți foarte atenți, atât tu cât și viitorul tău soț, în privința acestei liste de invitați…

Cu siguranță aveți mulți prieteni care sunt și serioși, dar care știu și să facă o atmosferă de neuitat, însă nu printr-un comportament exagerat.Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.