Organizarea unei nunți de lux - Mireasa Perfecta.ro

Organizarea unei nunți de lux

0 Comentarii

Organizarea unei nunți de lux este complicată în lipsa unor oameni pregătiți special în punerea la punct a unor așa evenimente. În primul rând, cred că ar trebui să ne întrebăm dacă luxul se obține doar prin utilizarea unui buget enorm. Răspunsul la această întrebare, din punctul nostru de vedere, este „NU”. Reprezentarea vizuală a luxului nu înseamnă neapărat folosirea unei sume de bani care are în final multe zerouri.

Organizarea unei nunți de lux reprezintă, de fapt, alăturarea perfectă a unor elemente care împreuna dau senzația luxului. Uneori însă nu dispunem de o echipă de experți, așa că noi suntem aici pentru a vă oferi câteva metode prin care să aduceți luxul la acest eveniment important din viața dumneavoastră.

Am încercat să căutăm diferite metode prin care un eveniment atât de important în viața unui om ar putea „răsuna” prin eleganță și, în același timp, originalitate. Vă oferim în continuare câteva idei prin care această petrecere magică se poate transforma într-un adevarat succes!

1.    Locația
Deja știm cât este de importantă alegerea unei locații pentru o asemenea ceremonie și petrecere. O locație sofisticată ar fi un acvariu uriaș, pe care deseori îl vedem în filme, un muzeu sau o galerie de artă. Bineînțeles, lista ar putea continua după propriile alegeri. Aceste locații speciale oferă o notă de originalitate și bun-gust. De asemenea, se poate observa și personalitatea cuplului care urmează să pornească împreună pe calea căsniciei.

2.    Alegerea unei teme
O petrecere de nuntă luxoasă cere obligatoriu o temă. În acest fel, invitații vor observa în sală diferite elemente care traduc dorințe, plăceri ale mirilor.

3.    Amenajarea unui bar cu băuturi de calitate
Acest element conturează perfect ideea de lux și oferă invitaților ocazia de a se retrage pentru câteva momente din agitația specifică petrecerii de nuntă și a se reculege.

4.    Luminile
Luxul se realizează deseori prin jocul de lumini. Când încercăm să organizăm o nuntă de lux nu trebuie să uităm să angajăm o echipă de oameni pregătiți să creeze un joc de lumini în orice moment sau la fiecare anunț important.
De asemenea, se poate investi și într-un sistem complet de lumini care să fie mereu reflectat în pereții locației. Obținem astfel un impact uriaș la intrarea invitaților în sală.

5.    Aranjamentele
De obicei, florile sunt cele care completează armonios spațiul în care se desfășoară o petrecere de nuntă. Când vine vorba de alegerea florilor, este mai complicat. Specialiștii ne spun că există o floare imperială care traduce luxul. Presupun că deja știți la ce floare ma refer: crinul imperial. Un aranjament floral de crini imperiali va completa perfect atmosfera.

6.    Scaunele și mesele
Acestea reprezintă un detaliu pe care ar trebui să îl prioritizăm. Trebuie să fie albe, însă nu este vorba despre orice alb, ci acel alb suedez care excelează în eleganță și sporește atmosfera de lux mult râvnită.

7.    Tortul
Elementul dulce, mult așteptatul tort, trebuie să satisfacă așteptările celor prezenți. Pentru o nuntă de lux se optează, după cum am enunțat mai sus, pentru combinațiile simple de culori. Alb și negru, albastru și alb… culori care împreună dau senzația de întreg. Întrucât alegem simplitatea pentru definirea luxului, vom încerca să folosim și pentru tort aceleași două culori care predomină pe întreg parcursul serii.

8.    Servirea
Bufetul trebuie să surprindă printr-o gamă variată de produse dintre care oaspeții pot alege. Apariția este, de asemenea, extrem de importantă. Observăm, așadar, că luxul stă, de fapt, în vizual. Vorbim aici de păcălirea ochilor și anularea simțurilor critice. Mâncarea trebuie să își găsească o formă inedită de prezentare, iar băuturile trebuie să curgă într-un mod elegant.
Trebuie să avem grijă, în timpul organizării unei nunți de lux, la oamenii pe care îi angajăm pentru a duce oaspeților la masă tot ceea ce își doresc.

9.    Alegerea angajaților
–    când alegem ospătarii, spre exemplu, trebuie să fim foarte atenți la detalii. Încercăm să urmărim politețea lor, îndemânarea și, în același timp, viteza de reacție la dorințele celor din jur.
–    când alegem DJ-ul, trebuie să ne asigurăm că el va trece prin toate genurile de muzică și nu se va opri asupra unui singur gen, pe tot parcursul petrecerii de nuntă.
–    Când alegem persoanele care se vor ocupa strict de prepararea mâncării, trebuie să fim atenți să fie pricepute și să reușească să își coordoneze în timp util mișcările pentru a stăvili pofta de mâncare a invitaților.

10.    Natural
Ce dorim să spunem prin acest termen? În zilele noastre, utilizarea cadrului natural, a elementelor apropiate de natură ne oferă un plus de originalitate, un plus de bun-gust și luxul dorit. În organizarea unei nunți de lux trebuie să aducem alături nu numai părți care traduc bunăstarea, ci și părți din natură. Putem apela, astfel, la împodobirea unui copac într-un mod inedit, sau amenajarea plină de eleganță a unei grădini exterioare…

Am încercat să vă oferim câteva metode prin care luxul nu mai este ceva atât de greu de indus. Nimeni nu spune că toate aceste metode sunt ieftine, însă unele pot fi aplicate și în cazul unei echipe de organizare care nu dispune de un buget uriaș.
O nuntă de lux poate fi obținută, de exemplu, cu ajutorul luminilor, însă există câteva elemente care sunt obligatorii, fără de care întregul eveniment și-ar pierde din strălucire: oamenii, atmosfera creată, și nu în ultimul rând, sentimentul iubirii care plutește în acel spațiu.Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.