Organizarea și aranjarea nunții în stil rock - Mireasa Perfecta.ro

Organizarea și aranjarea nunții în stil rock

0 Comentarii

O nuntă cu tematică rock este cu siguranță ideea perfectă, dacă vrei să ai parte de o nuntă ieșită din tipare și care să nu fie uitată nici peste o sută de ani de către invitați. Nici nu se pune în discuție faptul că trebuie să fii o fană al acestui stil, altfel este cam greu să alegi această tematică dintr-un alt motiv.

Ce culori să alegi pentru o nunta rock

Cu siguranță unele care să iasă în evidență și al căror contrast să fie unul foarte puternic. Trebuie să fii o mireasă nonconformistă și căreia să nu-i fie teamă ca nunta ei să iasă de sub semnul anonimatului.

Albul cu siguranță nu va fi dominant pentru o nunta rock. Eventual, unele mici detalii pot fi albe, însă culorile de bază ar trebui să fie roșu, roz aprins, gri și negru sau alte culori care să fie foarte puternice. Dacă ai o culoare preferată, o poți combina cu acestea.

Dacă ai ales deja paleta cromatică pentru toate aranjamentele, poți opta pentru aceleași culori și atunci când vine vorba de ținutele cavalerilor și rochițele purtate de către domnișoarele de onoare.

Cum ar trebui să arate ținuta ta de mireasă?

Cu siguranță nu albă. Rockul nu este cunoscut pentru puritatea și calmul pe care-l inspiră, ba din contră, este un stil destul de haotic și care este recunoscut pentru energia care o emană.

La fel și rochia ta ar trebui să fie una care să dezvăluie spiritul tău rebel și plin de energie. Poți opta pentru o rochie lungă în spate, iar partea din față să fie până la nivelul genunchilor.

Partea de sus este indicată să fie tip „corset” care în partea din spate să nu aibă doar un șnur care o strânge, poate fi incorporat și un lanț finuț care să ofere acel aspect puțin mai „agresiv”.

În loc de tradiționalul voal poți opta pentru o pălărioară care să aibă aceeași culoare ca cea a pantofilor și accesoriilor.

Dacă ești suficient de îndrăzneață, în locul pantofilor vei alege o pereche de ghete negre de piele cu ținte sau chiar o pereche de bocanci. Dacă preferi ceva mai comod, chiar și tenișii pot fi o alegere potrivită.

Alege accesoriile cele mai potrivite pentru o nunta rock

Pe lângă pălărioara care ține locul voalului, poți opta pentru cercei, pandantive sau broșe care să fie de diferite forme sau care să prezinte elementele din lumea rockului (chitară electronică, CD-uri etc.).

Dacă nu vei opta pentru o pălărie, poți accesoriza ținuta cu o umbreluță din datelă neagră.

Încearcă totuși să nu exagerezi cu accesoriile, dacă vor fi prea multe și nici nu se vor asorta, vei semăna mai mult cu un clovn și nicidecum o fană a stilului rock.

Aranjamentele

Cu siguranță aranjamentele florale nu vor fi unele obișnuite la o nunta cu tematica rock. Poți opta pentru capete de schelet care să țină locul vazelor, iar ca mărturii poți opta pentru mici bomboane în formă de chitară electronică, motociclete, CD-uri, discuri, note muzicale etc.

Elementul central din sala de petrecere ar putea fi chiar o motocicletă în miniatură așezată în fața mesei de prezidiu, care să aibă o mică geantă de piele unde se vor aduna darurile din partea invitaților…

Că tot veni vorba de motocicletă, ca să te asiguri că nunta nu va fi deloc una asemănătoare nunților clasice, pentru a te deplasa la locațiile unde vor avea loc ceremoniile, poți alege să înlocuiești mașina cu o motocicletă. Cu siguranță vei reuși să întorci toate capetele pe stradă!Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.