Organizarea nunții pe plajă - Mireasa Perfecta.ro

Organizarea nunții pe plajă

0 Comentarii

Organizarea nunții pe plajă… cine nu a visat, cine nu și-a imaginat că momentul în care ziua nunții se petrece în adierea brizei mării, în sunetul valurilor ce se lovesc ușor de malul de neclintit? Și pentru că în viață unele visuri chiar devin realitate, acest lucru este posibil dacă urmărim câțiva pași.

Organizarea nunții pe plajă este condiționată de multe aspecte și uneori elementul care dictează desfășurarea perfectă a lucrurilor este chiar vremea. Noi însă nu vom lua în calcul vremea, ci vom încerca să cuprindem în acest articol elementele organizatorice care alcătuiesc un eveniment reușit.

Nunta pe plajă este o alternativă și pentru acele cupluri care sunt mult prea ocupate la locul de muncă și nu au timp să își organizeze un mare eveniment. Când vine vorba de nunta pe plajă, putem afirma cu tărie că acest spațiu magic oferă o eleganță deosebită și, în același timp, un cadru intim perfect. În mod normal, o nuntă pe plajă este mult mai ușor de organizat, mult mai ieftină și oferă mai multă distracție. Există totuși câteva probleme importante pe care trebuie să le avem în vedere dacă ne dorim să organizăm o nuntă pe plajă:

1.    Locația trebuie aleasă înțelept
Ce înseamnă acest lucru? De obicei, plajele reprezintă un spațiu deschis în care briza se poate manifesta. În momentul în care ne-am hotărât că plaja este locul nostru ideal pentru acest moment special, trebuie să ne gândim la o suprafață oarecum acoperită, tocmai pentru ca ceremonia noastră să fie ferită de vântul obraznic. În cazul în care vremea este de partea noastră, putem risca, însă… cine se poate pune cu vremea imprevizibilă?

2.    Numărul invitaților
De ce este atât de important să avem contorizat acest număr? Unele plaje nu cer o autorizație pentru un asemenea eveniment, în cazul în care numarul persoanelor invitate nu este atât de mare. În orice caz, când organizăm o nuntă pe plajă trebuie să verificăm autoritățile locale pentru a nu exista probleme administrative.

3.    Minimalizarea costurilor în cazul băuturilor alocoolice
În genere, plajele publice nu acordă dreptul servirii alcoolului în mod excesiv, așa că ceremonia poate fi urmată de o simplă mini petrecere la care invitatul special este vinul. Considerăm că acesta este un mod elegant și în același timp relaxant de a continua această zi specială.

4.    Suplimentar
Ce facem dacă plouă? Majoritatea plajelor nu acceptă improvizarea unor corturi sau a altor elemente care au nevoie de mult spațiu. Se prefera construirea unei structuri asemănătoare unui acoperiș.

Cum decorăm totul? Cu lumânări mici care se unduiesc în diferite culori, scaune frumos împodobite și flori. Toate aceste elemente traduc o atmosferă de vis, ruptă parcă din Rai.

5.    Siguranța și confortul
Dacă există oaspeți care nu suportă atât de bine razele soarelui, echipa de organizare trebuie să achiziționeze ochelari speciali pentru a elimina senzația de disconfort. În cazul în care printre oaspeți există persoane cu handicap (de exemplu, imobilizate în scaun cu rotile), trebuie să se achiziționeze automat un suport special pentru acestea.

6.    Mulțumirile
Când oamenii sunt lângă tine în această zi importantă, într-un asemenea cadru, este important să mulțumim. Nu trebuie să uităm să achiziționăm mărturii personalizate care să le aducă aminte peste ani și ani că au fost prezenți alături de dumneavoastră la nunta pe plajă.

Ne-am ocupat de invitați, ne-am ales locația și am verificat prognoza meteo. Ce este de făcut în continuare? Vom oferi câteva idei pentru viitorul soț și viitoarea soție.

•    Femeia:
–    nu ar trebui să se mai gândească atât de serios la rochie. Aceasta ar putea opta pentru rochia clasică albă, specifică acestui moment magic, însă complexitatea modelului în acest context nu reprezintă un avantaj. Ar putea alege o rochie vaporoasă, un material ușor care traduce aceeași eleganță;
–    voalul nu trebuie să fie prea lung, deoarece în cazul în care bate vântul, totul poate deveni un coșmar atât pentru mireasă, cât și pentru fotograf;
–    coafura aleasă trebuie să fie în ton cu rochia;
–    tocurile se lasă cu siguranță… acasă!

•    Bărbatul:
–    ar putea să evite acel costum fix și incomod. Alegerea organizării nunții pe plajă reprezintă momentul perfect în care atât mirii, cât și invitații pot opta pentru o ținută mai relaxată;
–    pantofii trebuie să fie comozi;
–    cravata nu trebuie să fie strânsă.

Există însă un element important fără de care nici mirele și nici mireasa nu ar străluci. Se poate ghici despre ce este vorba, dar știu cu siguranță că vă gândiți la ceva organizatoric. Pentru că nu vreau să vă țin în suspans, trebuie să vă spun că atât femeia, cât și bărbatul trebuie să „poarte” obligatoriu ZÂMBETUL!

O nuntă este un moment de trecere magic, o trecere bruscă ce se conturează într-o lungă călătorie în doi. O nuntă organizată pe plajă ascunde dorința de intimitate ori lipsa de timp a celor implicați. Oricum ar fi, cu toții am visat în copilărie un astfel de moment special…Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.