Organizarea nunții în stil venețian, cu măști - Mireasa Perfecta.ro

Organizarea nunții în stil venețian, cu măști

0 Comentarii

Dacă îți dorești ca nunta ta să fie asemenea unei nunți venețiene la care invitații tăi să vină mascați, iată cum ar trebui să arate planul tău de organizare!

Cu siguranță orice mireasă visează la o nuntă care să fie desprinsă din povești, una de neuitat pentru invitați. Majoritatea optează pentru tot felul de aranjamente pentru a scoate nunta lor de sub anonimat, dar cu siguranță puține sunt acele mirese care ar alege o nuntă de tipul unui bal mascat.

Rochia și costumul

Dacă vrei ca rochia ta să fie una venețiană, trebuie să fii deschisă la ideea de a avea o rochie cu volane, în stil vintage și care să nu fie rochia clasică albă. Trebuie să fii îndrăzneață și să optezi pentru o rochie crem, iar accesoriile să fie ceva mai colorate. Masca pe care o vei purta poate fi în întregime albă și trebuie să fie accesorizată cu pene de diferite culori naturale și care să se potrivească împreună cu restul accesoriilor.

Costumul mirelui trebuie să fie unul cât mai elegant, iar nuanța cămășii alese să se asorteze cu nuanța culorii rochiei tale. Masca lui ar putea fi de culoare negră și fără prea multe accesorii.

Rochițele și costumele domnișoarelor, respectiv a cavalerilor de onoare

Acestea pot fi în nuanțe de roșu combinate cu negru sau nuanțe de crem și roz. Măștile lor pot avea tot aceste nuanțe, important este să se poată diferenția de cele ale invitaților.

Buchetele și aranjamentele florale

Calele negre și câteva flori albe, cum sunt orhideele sau trandafirii, ar fi opțiunea ideală și una foarte îndrăzneață. Dacă totuși preferi un buchet mai cuminte și cochet, poți alege mai multe tipuri de flori însă care să fie de aceleași nuanțe, dar să incluzi și albul pentru a da un aer elegant.

Aranjamentele florale trebuie să ilustreze ideea unui carnaval, iar cele mai potrivite culori ar fi roșu, roz sau auriu. Indicat ar fi ca nuanțele aranjamentelor să se asorteze cu cele ale aranjamentelor din sală. Ca flori poți alege dintre crini, trandafiri sau orhidee.

Amenajarea sălii in stil venetian

Ca să fie totul asemenea unui bal, mărturiile ar putea fi de tipul unor evantaie cu pene. Oglinzile nu trebuie să lipsească sub nicio formă, iar draperiile, la fel, acestea din urmă fiind împodobite cu pene.

aranjamente nunta in stil venetian

Mici gondole care să fie suportul pentru fructele de pe mese ar fi o idee foarte bună, ce altceva este mai reprezentativ pentru un astfel de stil?

Accesorizarea invitațiilor și meniurilor

Atât invitațiile, cât și meniurile ar trebui să aibă elemente care să ilustreze ideea unei nunți în stil venețian. Pentru a scoate în evidență acest lucru, poți opta pentru motive venețiene precum sunt gondolele, podurile și apele și, bineînțeles, nelipsitele măști.

Ca o măsură preventivă și pentru a te asigura că toți invitații tăi poartă o mască, înainte de a intra în sală, una dintre domnișoarele de onoare și unul dintre cavaleri ar putea împărți măștile acestora.

Ideal ar fi ca măștile doamnelor să poată fi ținute la mână, iar cele ale domnilor să fie cu elastic. La final, aceștia ar putea păstra măștile ca un cadou venit din partea voastră și care să fie o frumoasă amintire…

Totul trebui să fie gândit în cel mai mic detaliu pentru a te asigura că atmosfera va fi una de basm și care va fi lăudată de toți invitații.Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.