Opulenţa maximă etalată la nuntă i-a făcut celebri pe internet - Mireasa Perfecta.ro

Opulenţa maximă etalată la nuntă i-a făcut celebri pe internet

0 Comentarii

Cea mai scumpă şi extravagantă nuntă din Slovacia a ţinut prima pagină a ziarelor zile la rând, datorită sumelor impresionante de bani cheltuite cu această ocazie, care le-au adus celor doi miri o faimă trecătoare, răspândită în mod special prin intermediul reţelelor de socializare.

          Nunta Evkei şi a lui Lucas, de 19, respectiv 20 de ani, un cuplu de ţigani din Slovacia, a fost unul dintre cele mai vizionate clipuri de pe Youtube, urmărit de sute de mii de oameni în doar câteva zile. Bogăţia etalată în mod ostentativ a fost cea care a provocat această reacţie, căci mirii au dat o petrecere ca-n filme, în care au avut parte de tot felul de evenimente care au evidenţiat stilul de viaţă luxos pe care cei doi îl au şi care au adus în atenţia tuturor obiceiurile şi tradiţiile ţigăneşti, unele considerate poate chiar exotice de cei nefamiliarizaţi cu astfel de evenimente. Astfel, mirele şi mireasa au purtat haine croite şi brodate cu fir de aur, iar verighetele, simbolul dragostei lor, au fost şi ele dintre cele mai scumpe, realizate din cantităţi uriaşe de metal preţios. Aşa cum apare şi în filmuleţul postat de cei doi la câteva zile de la nuntă, mireasa a schimbat mai multe ţinute pe parcursul petrecerii, iar la un moment dat apare îmbrăcată într-o rochie roşie extravagantă, de care atârnă mai multe bancnote de 500 de euro. Invitaţii nu s-au lăsat nici ei mai prejos, dedicaţiile acestora pentru fericirea tânărului cuplu fiind mereu însoţite de sume de bani generoase, care creşteau constant şi care au durat toată seara. Astfel, aceasta a fost cu siguranţă cea mai frumoasă zi din viaţa celor doi îndrăgostiţi, iar opulenţa care i-a înconjurat pe tot parcursul acestui eveniment poate unic în viaţă a transformat destinul acestora, ajutându-i să devină cunoscuţi şi invidiaţi, chiar şi pentru o perioadă scurtă.

Opulenţa maximă etalată la nuntă i-a făcut celebri pe internet

Presa din Slovacia a relatat pe larg nunta cuplului de ţigani, apreciind-o ca fiind una dintre cele mai scumpe şi mai extravagante desfăşurate vreodată pe teritoriul ţării, cifrele fiind cel mai bun exemplu în acest sens. Astfel, pentru a se asigura că invitaţii lor petrec cum se cuvine şi se distrează la maximum pe tot parcursul petrecerii de lux, mirii au pus la dispoziţia acestora peste 400 de litri de alcool. Rochia de mireasă purtată de Evka a costat, potrivit publicaţiei slovene „Prask!”, cel puţin 270.000 de coroane ceheşti, echivalentul a cel puţin 10.000 de euro, o sumă cu adevărat uriaşă pentru majoritatea. Conform aceleiaşi publicaţii, costurile totale ale nunţii au depăşit cu mult un milion de coroane ceheşti, fapt ce a clasificat-o drept nunta anului, fiind cu siguranţă un eveniment de care îşi vor aminti mult timp toţi cei prezenţi…

Dar va fi rememorat cu siguranţă şi de internauţii care au putut admira astfel întregul eveniment, datorită avantajelor oferite de internet şi de viteza cu care circulă informaţiile în zilele noastre, chiar dacă nu au fost efectiv prezenţi acolo.Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.