Nunta la cort - ghid complet - Mireasa Perfecta.ro

Nunta la cort – ghid complet

0 Comentarii

Nunta la cort aduce cu siguranță un decor de poveste pentru un astfel de eveniment, însă cum va trebui să procedezi? Iată câteva sfaturi utile pentru a decide dacă dorești să îți faci nunta la cort.

Când să alegi o nuntă la cort?

Cu siguranță nu iarna. Data aleasă trebuie să fie pe timp de vară și cu siguranță ar trebui să urmăriți foarte atent starea vremii, atât cât este posibil. Starea meteorologică ar putea fi singura care ar putea să-și spună cuvântul atunci când preotul va rosti „Cine are un cuvânt de spus să vorbească acum sau să tacă pe veci”.

Trebuie să vă gândiți că evenimentul va avea loc în aer liber și cu siguranță nu vă doriți să fiți luați pe sus de vânturi puternice sau chiar de un viscol.

Care ceremonii vor fi organizate în aer liber și care nu?

Dacă vrei ca întreaga nuntă la cort să fie organizată în spațiul special amenajat, trebuie să iei legătura cu persoanele responsabile de oficierea Cununiei Civile, respectiv a celei Religioase pentru a le solicita acest lucru.

Pentru acestea ar trebui să fie un loc special amenajat, asemănător cu un mic foișor, unde să fie ținute aceste ceremonii. Doar petrecerea va fi ținută în interiorul cortului.

La cine ai putea apela pentru serviciile de organizare?

Nu trebuie să îți faci griji, există numeroase firme care sunt specializate în organizarea unor nunți la cort. Miresele au tot mai multe pretenții în ziua de azi și cineva a trebuit să poată să le „împlinească”.

În funcție de preferințe și de firma aleasă, aceasta ar putea să se ocupe chiar și de cateringul festiv. Dacă dorești ca această responsabilitate să cadă în mâinile altcuiva, acest lucru rămâne la latitudinea deciziei tale.

Însă, iată ce îți poate pune la dispoziție o firmă specializată în organizarea unei astfel de nunți:

  • Cortul complet utilat

Aici sunt incluse mesele, scaunele și decorațiunile. Trebuie să stabiliți și dacă pe jos va fi pus un anumit material sau chiar instalată o podea provizorie. Trebuie să te gândești că nici tu nici invitatele nu puteți sta cu tocul pantofilor „înfipt” în pământ.

  • O bucătărie volantă;
  • Un bar volant;
  • O garderobă;
  • Toalete de cea mai bună clasă;
  • Aer condiționat;
  • Generator de curent electric.

Dacă dorești și alte servicii suplimentare, cum ar fi o mașină de fum sau gheață carbonică, lumini de efect sau orice altceva, poți solicita acest lucru.

Motive pentru care să optezi pentru nunta la cort

Dacă vrei să ai o nuntă de neuitat și care să rămână chiar și în mintea invitaților tăi mult timp, o nuntă la cort este cu siguranță alegerea ideală.

Întreaga imagine va fi asemenea uneia desprinse dintr-un basm, iar atmosfera va fi una foarte romantică. Nu sunt organizate foarte des astfel de nunți, iar odată ce vei avea parte de una, amintirea ei va fi păstrată mult timp…

Chiar dacă sună puțin provocator, este singura variantă care ar putea să vă transforme visul unei nunți de basm în realitate!Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.