Meniu special la preţ acceptabil pentru o nuntă memorabilă - Mireasa Perfecta.ro

Meniu special la preţ acceptabil pentru o nuntă memorabilă

0 Comentarii

Fiind unul dintre cele mai speciale momente din viaţa unei femei, nunta este un eveniment plănuit în cele mai mici detalii, iar bugetul alocat meniului este foarte important, dacă vrei o nuntă cu adevărat memorabilă. Urmează sfaturile noastre pentru a economisi bani, dar, în acelaşi timp, pentru a avea parte de un meniu deosebit într-o zi cu adevărat unică.

          Orice fel de compromis în ceea ce priveşte detaliile pentru nuntă este de evitat, în mod special dacă ne referim la bugetul acordat meniului, pentru că este un aspect esenţial pentru o seară reuşită. Dar organizarea şi alegerile potrivite sunt cele mai importante pentru a avea ceea ce-ţi doreşti, la un preţ convenabil.

1.Băutura este elementul esenţial al meniului, în mod special vinul, pentru că este pe placul tuturor şi mereu la dispoziţia nuntaşilor. De aceea, este absolut necesar să nu faci niciun compromis în acest domeniu, nici legat de calitatea vinului, nici de preţul acestuia. Pentru a avea parte de calitate şi, în acelaşi timp, de cele mai avantajoase preţuri, ideal ar fi să comanzi vinul direct de la producător, acesta fiind şi cel care îţi va oferi toate detaliile legate de tipul vinului ales şi de modalitatea de servire. Fiind preferatul tuturor, dacă vinul este de proastă calitate, asta se va vedea de la primul pahar şi nu vei fi pusă într-o lumină tocmai favorabilă. Un mini meniu pentru băuturi este ideal în cazul unei nunţi, iar printre favoritele invitaţilor se vor număra, cu siguranţă, pe lângă vin, două-trei tipuri de tărie, whisky, poate chiar şi bere.

  1. Dacă vrei ca nunta ta să fie cu adevărat memorabilă, ai grijă ca meniul să fie diferit decât cel de la o nuntă obişnuită. Este ideal să păstrezi un singur fel clasic, preferat de toţi şi să fii inventivă cu restul. Meniurile specifice anumitor zone, precum cel mediteraneean, asiatic, italian, dar şi mâncăruri noi, pe care nu le-a gustat încă nimeni, vor atrage cu siguranţă toate laudele pentru mult timp. Pentru o experienţă cu adevărat inedită, ar fi potrivit un bufet suedez, care să conţină meniuri din diverse zone ale lumii. Astfel vei obţine un preţ mai avantajos, iar invitaţii vor fi extrem de încântaţi.
  2. Calitatea este un alt aspect extrem de important în stabilirea meniului, şi nu cantitatea, pentru că nu asta vor dori, cu siguranţă, invitaţii tăi. Cel mai important aspect este să-i ai pe cei dragi aproape în aceste momente magice, iar cantitatea nu este ceea ce îi va interesa. În plus, nu sunt mulţi cei care pot mânca patru-cinci feluri de mâncare şi tort într-o noapte, aşa că ideal ar fi să compui un meniu din două-trei feluri deosebite de mâncare, ceea ce va fi perfect şi pentru bugetul tău…

Acestea sunt cele mai importante aspecte pentru realizarea meniului ideal pentru nunta ta de vis, la un preţ convenabil şi fără prea mari bătăi de cap. Organizarea din timp este detaliul cel mai important şi grija de a alege calitatea înainte de toate, pentru un succes garantat.

 Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.